Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot válasszak?

Milyen sportot válasszak?

Figyelt kérdés
Tudtok nekem felsorolni néhány sportot? Vagy segíteni választani? Jelenleg lovas vagyok, de úgy érzem, az már valahogy nem nekem való. Ezáltal kiszeretnék próbálni más sportokat is. Valami olyasmit szeretnék, amihez nem kell nagy koncentráció, de ez férretehető. Jelenleg a röplabda érdekel, de túl alacsony (160cm) vagyok hozzá, valamint borzalmas játékos. Nincs nagy állóképességem, lassú és lusta vagyok. 16 év alatti, 49kg. A válaszokat előre is köszönöm!

2022. febr. 15. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Küzdősportok. Fejleszd csak a koncentrációdat erőnléted, állóképességedet, mert később nagyon meg fogod bánni. Fiatal vagy, most még könnyű elkezdeni és változtatni.
2022. febr. 15. 23:11
 2/2 Dagadozó Agy ***** válasza:
Ha tényleg küzdősport, akkor talán kezdésnek judo. Nincs aggresszív ütlegelés meg ilyenek, csak technika meg persze állóképesség fejlesztés.
2022. márc. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!