Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot válasszak, ha?

Milyen sportot válasszak, ha?

Figyelt kérdés
Teljesen ellustultam az utóbbi időben, abszolút nem mozgok semmit (mármint nyilván a szimpla hétköznapi kötelezőn felül), fel is szedtem pár kilót. Úgyhogy most majd a vizsgaidőszak végeztével el szeretnék kezdeni egy sportot vagy legalábbis valamiféle kis mozgást beiktatni a napjaimba, hogy picit összekapjam magam. Sosem szerettem a sportokat, nem igazán érdekeltek, így igazából most sincsen olyan, ami kifejezetten vonz, de éppen ezért talán jobban élvezném, ha valami csoportos-társasági dologról lenne szó. Valamint talán valami olyasmit kellene megpróbálnom, ami nem igényel különösebb ügyességet és azért nem olyan megterhelő, hanem én is meg bírom csinálni így kb. nulla felkészültséggel és élvezhető, nem csak izzadva lihegek míg össze nem esek :) 20/L
2019. máj. 13. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez bizony a rendszeres nemi élet lesz babám.
2019. máj. 13. 23:08
 2/3 MadSeal ***** válasza:
Röplabda. Nyáron meg pláne, egy kis reggeli kocogással megfűszerezve.
2019. máj. 13. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképen valami olyan tevékenységet kell találj, amihez van kedved, így tudod magad ösztönözni, pláne amíg megszokod a mozgást, mert bizony a listaság gonosz, nem fog könnyen elengedni.

Nézz utána milyen csapatsportokra van lehetőséged... Nagy segítség nem vagyok, énbpont magányosan szeretek mozogni :D

Szezonban kajaktúrázom a vizeinken, bringázom, úszok, max ami csapatsportnak nevezhető mert kell hozzá 1 haverom, az a falmászás, de egyre ritkábban van mindkettőnknek ideje, télen konditerem.

2019. máj. 14. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!