Milyen sportot válasszak? Több lent.
11 évet úsztam(abból 2,5 versenyszerűen);1,5 évet fociztam;kiskoromban 4 most pedig 2,5 évet szertornáztam;2 évet futottam és még kisebb koromban(kb.2.-ban)2 évet kézilabdáztam.Nem tudom,hogy folytassam-e az úszást(egyébként még mindig úszok),mert ahhoz,hogy versenyszerűen tudjam folytatni el kéne mennem koliba.Egy másik városba.És itt kellene hagynom a családom,a barátaim,a sulit és mindent.Ha tudtok ajánlani más féle sportokat azokat is kipróbálnám,de csak olyanokat amik szerintetek jók lehetnek.(ezek a sportok alapján)Most nagyon szeretnék elkezdeni rg-zni,szertornázni,esztétikus gimnasztikázni,vagy valami hasonló tornás sportot csinálni.Egyáltalán ilyen korban el lehet kezdeni?Vagy eltudok kezdeni egy ilyen tornás,gimnasztikás sportot?(mint amilyeneket felsortam)
Előre is köszi a válszokat :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!