Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az étel jó izom/súly...

Ez az étel jó izom/súly építéshez? Vagy inkább csak a hasam nől tőle?

Figyelt kérdés
Ha KFC csirkemellet eszek kb heti egyszer ilyen 15db-t és mellette járok heti 2x intenzív edzésre akkor növelem ezzel az étellel az izmom? Csak mert még kis súlyt is akarok felszedni mert csöppet vékony vagyok. De ezt leszámítva egészségesen táplálkozok (próbálok)

2022. febr. 10. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy héten egyszer enni nem sok. Az edzés sem sok. 2 edzéssel lehetetlen minden izmot külön átmozgatni. Ha nagyon kezdő vagy, akkor az elején mindenképp épül majd némi izom. Aztán már csak állóképességben lesz szembetűnő a fejlődés, mert a testre való izom pakolás sok óra munka, sok étel minden nap, és sok pihenés.
2022. febr. 10. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ha nem eszel ekszesszív mennyiségű kalóriát és általánosságban kiegyensúlyozott étkezésed van akkor nincs vele gond.

2 intenzív edzés nem tudom mit takar, teljes test edzés? Kardio?

2 alkalmas teljes testel nekem az a bajom hogy ha rendesen csinálod és főleg összetett mozgásokat használsz akkor is közel 2 órába fér az bele, ha gépek is vannak benne az még több

2022. febr. 10. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy minden egyes szavadból kitűnik a hozzáértés hiányában. Ebből kifolyólag én nem a heti egyszeri KFC miatt aggódnék az izomépítésed sikeressége végett.
2022. febr. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!