Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik futócipőt ajánlanátok...

Melyik futócipőt ajánlanátok munkahelyre?

Figyelt kérdés

Kereskedelemben dolgozom, elég sokat szaladgálok egész nap (8-10.e lépés kb)

15.000 Ft körül szeretnék egy kényelmes sport /futó cipőt. Fontos, hogy legyen fehér színben belőle. Ezek közül valamelyik? Vagy más javaslat?

(30nő, 55 kg, viszonylag keskeny lábfej)

2022. jan. 28. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a skechersr ajanlom. Mikor felszolgáltam 11 órában akkor azt hadználtam. Habár kb 3 hónap alatt kitapostam a memoriahabot de szerintem a tobbi se birna tovabb ha tenyleg egesz nap aktivan mesz benne. Tavaszra utcai ciponek is olyat horodk meg az edzocipom is skechers. Utobbi 2.5 éves, heti 2dzer van használva és még mindig olyan mint újkorában

A tobbit amit irtal, nem ismerem.

2022. jan. 29. 08:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!

Egy Skechers cipőt mindenképp fel fogok próbálni, és megnézem a New Balance márkát is. :)

Hát személyesen lenne a legjobb, az biztos, csak nehéz jó áron fehéret találni sajnos.

2022. jan. 29. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
felpróbálod, és megrendeled neten.
2022. jan. 29. 15:24
 14/15 anonim válasza:
Skechers cipőre meg egy szavazat.
2022. jan. 29. 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Skechers Summits vagy Bobs Squad?

Az első jobban tetszik, de nem lehet behúzni a fűzőjét, és talán hamarabb kitaposom, mert vékonyabbnak tűnik. A második kevésbé tetszik de állítható a fűzőjét.

2022. jan. 30. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!