Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ellene? Mi okozhatj...

Mit tegyek ellene? Mi okozhatja? Legjobb ''zsírmentesítő11?

Figyelt kérdés
Kondizok lány vagyok.ez a második évem.versenyszerűen megyek már a köv hónapba.nha most elkezdek edzeni,és ilyen pattanásszerű valamik kijönnek a hátam nem sok 2-3 de nagyon zavar.Szeretnék leszálkásodni mostmár,már megcsináltam az átmozgatót is és az edzsétervem is szépen megvan.Járom atlétikázni.ÉS abból si versenyem elsz a hónap végén.szeretnék nagyon szép szálkás hasakat.valaki segítsen.köszönöm:)
2010. szept. 9. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Több dolog is okozhatja a pattanásokat.

Nem tudom hány éves vagy de a korod,az edzés miatti magas tesztó szint(ez 1 kicsit a nőknél is megnő ilyenkor)vagy ha szteroidot szedsz akkor az,bár akkor jóval több jönne ki+gondolom annál több eszed van

Legjobb szálkásítás pedig az étrend+kardió.Erre vannak szerek de azokat nem javaslom.Viszont használhatsz termogenikus zsírégetőt BCAA+Glutamin mindenképpen mennyen szálkásítás közben meg tejsavó edzés utánra.Nem tudom hány kiló vagy de szerintem legalább 3g/tskg fehérje és fokozatosan csökkentsd a ch-t 1-2g-ig

2010. szept. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!