Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szauna konditeremben?

Szauna konditeremben?

Figyelt kérdés

Fiatalan lany vagyok, fel eve jarok terembe, szepen fejlodom tole, viszont a narancsborom zavar a combomon ezert gondoltam kiprobalom a szaunat. Eddig eleg szegyenlos voltam ezzel kapcsolatban. Ti hogyan szoktatok hasznalni a konditeremben levo szaunat, miben "illik" bemenni?

Elsokorben nok valaszai erdekelnenek! Nagyon koszonom! :)

(Mikor jartam uszni, akkor szaunaztam, de evidens, hogy akkor furdodresszben voltam, igy az teljesen mas szituacio nekem).

2022. jan. 23. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Mindig ki szokták írni a szabályzatot. De ha nincs kint akkor kérdezz rá a pultosnál.

Amúgy az összes helyen ahol voltam szigorúan csak fürdőruhában engedélyezett.

2022. jan. 23. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Fürdőruhában kell ott is bemenni.
2022. jan. 23. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Eleve nem járok konditerembe szaunázni, mert azt szinte sosem használják rendeltetésszerűen, ezért azokat nem is tartom szaunának. Vannak nagyon jó szaunák, ahol lehet természetes módon meztelenül szaunázni, oda járok.
2022. jan. 29. 16:17
 4/4 veterán vas ***** válasza:

A konditerem és a szauna párosítása, szerintem egy elhibázott lépés.

Értem, hogy jól esik kondizás után lazulni, és azt is elfogadom, hogy üzleti szempontból bizonyára jövedelmező, ha a tulaj, egy forró kamrát is biztosít a látogatóknak.

Ám ha azokat a vendégeket nézzük, akik a klasszikus értelemben vett szaunázást kedvelik, akkor ennek a szolgáltatásnak semmi értelme.

Nylon gatyás izomcsávók beugranak pár percre pihegni, miközben nagy hangon ecsetelik a sorozatszámot, a pózokat, kalóriatáblázatokkal dobálóznak, és közben behallatszik a súlyzók döngése.

Nem baj, hogy ők ilyenek, ám nem ezért szoktunk szaunába járni.

Röviden: aki valóban csak szaunázni kíván, az kerülje a konditerem-szauna kombót.

2022. jan. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!