Szauna konditeremben?
Fiatalan lany vagyok, fel eve jarok terembe, szepen fejlodom tole, viszont a narancsborom zavar a combomon ezert gondoltam kiprobalom a szaunat. Eddig eleg szegyenlos voltam ezzel kapcsolatban. Ti hogyan szoktatok hasznalni a konditeremben levo szaunat, miben "illik" bemenni?
Elsokorben nok valaszai erdekelnenek! Nagyon koszonom! :)
(Mikor jartam uszni, akkor szaunaztam, de evidens, hogy akkor furdodresszben voltam, igy az teljesen mas szituacio nekem).
Mindig ki szokták írni a szabályzatot. De ha nincs kint akkor kérdezz rá a pultosnál.
Amúgy az összes helyen ahol voltam szigorúan csak fürdőruhában engedélyezett.
A konditerem és a szauna párosítása, szerintem egy elhibázott lépés.
Értem, hogy jól esik kondizás után lazulni, és azt is elfogadom, hogy üzleti szempontból bizonyára jövedelmező, ha a tulaj, egy forró kamrát is biztosít a látogatóknak.
Ám ha azokat a vendégeket nézzük, akik a klasszikus értelemben vett szaunázást kedvelik, akkor ennek a szolgáltatásnak semmi értelme.
Nylon gatyás izomcsávók beugranak pár percre pihegni, miközben nagy hangon ecsetelik a sorozatszámot, a pózokat, kalóriatáblázatokkal dobálóznak, és közben behallatszik a súlyzók döngése.
Nem baj, hogy ők ilyenek, ám nem ezért szoktunk szaunába járni.
Röviden: aki valóban csak szaunázni kíván, az kerülje a konditerem-szauna kombót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!