Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futó srácok! Szűk futógatya...

Futó srácok! Szűk futógatya alá ti milyen alsót vesztek fel? Milyen a legkényelmesebb?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 19:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, valakinek biztos az, de nem azért veszem fel, hogy az legyek :)
2022. febr. 7. 13:46
 12/19 anonim válasza:
100%
Jobb időbe egy fecskét. Ha hideg van, akkor egy vastagabb (100 den) nejlon harisnyanadrágot.
2022. ápr. 27. 22:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Tangát hordok alatta. Nekem ez a legkényelmesebb.

Illetve hidegben aláveszek egy vastag nejlonharisnyát is.

2022. ápr. 28. 23:26
 14/19 anonim válasza:
86%
Boxer helyett fecske fazon, mert úgy nem ugrál a zacsi (egyébként boxert szeretem), fölé meg mehet egy bővebb szárú, az kellemesen szellőzik.
2022. máj. 6. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Semmit nem veszek alá, nem is értem itt ezt a sok boxer meg stb...

A jominőségű futóruhának pont az a lényege, hogy kivezeti az izzadtságot... egy boxer csak megfogná...

2022. máj. 6. 15:38
 16/19 anonim ***** válasza:
14, szerintem még 20 réteget vegyél fel minimum, hogy meg tudjál felelni mindenkinek ! Futónadrágra rövidnadrág egy baromság !
2022. máj. 9. 10:26
 17/19 A kérdező kommentje:

#15-ös szerintem lehet, hogy félre érted.

Szűk futónadrágról van szó. Abban nincs semmi belső hálós rész. Ha csak azt húznám fel alsó nélkül, nekem legalábbis kényelmetlen lenne ahogy lecsúszik a zacsim és a farkam és lobog jobbra-balra. :)

Igaz, anatómiailag nem vagyunk egyformák. A jó sport alsó is kivezeti az izzadtságot. A sportfecske és a sportos anyegú szük boxer is.

#16-os szerintem te félreértetted a #14-est.

Ő nem a másoknak megfelelésről ír és nem a szűk futógatya+bő szárú futógatyáról. Azt írta, hogy egy fecske alsóra húz bőszárú futógatyát mert szerinte az jobb mint a szűk. :)

Köszi a véleményeket!

2022. máj. 9. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha szűk a futónadrag, akkor hogy lobog jobbra balra?...
2022. máj. 10. 08:08
 19/19 A kérdező kommentje:
#18-as, jogos a kérdésed, nem jól fogalmaztam. Nekem a szük futónadrágba alsó nélkül becsúszik a farkam és zacsim a nadrág egyik szárába (nem extrém nagy, nem azért) :) és kényelmetlenül nem stabilan van ott. Ráadásul hülyén is néz ki. :) Talán így érthetőbb, mire gondoltam.
2022. máj. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!