Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legkényelmesebb...

Melyik a legkényelmesebb sportcipő (női) hosszabb sétákhoz, városnézéshez stb? Minden cipő egy idő után vízhólyagot csinál, vagy a sarkam fáj.

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindnkinek más kényelmes...
2021. márc. 21. 11:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Átfogalmazom .... megbízható sportcipő márka ajánlást ha tudnátok adni, azt megköszönném.
2021. márc. 21. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Hol lesz vízhólyagod? Nem lehet, h sarkantyúd van és azért fáj a sarkad?
2021. márc. 21. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Vegyél futócipőket! Azok arra vannak kitalálva hogy akár 40 km-t is lefussanak vele az emberek mindenféle probléma nélkül.

A Vans Pro cipők nem futócipők, viszont ki van párnázva mindenhol és az is nagyon kényelmes.

Vagy veszel jó minőségű ortopédiai talpbetétet, olyat nézz ami kartonpapír vékony és nem pattan vissza róla a labda.

2021. márc. 21. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Puma soft foam, a premier outletben vettem 1.5 éve 15 ezerért, kb télen nyáron rajtam van, nagyon jól bírja. Ez idő alatt terhes is voltam, gyereket is hordoztam, még most is nagyon kényelmes. Hátránya hogy esőben beázik, mert szövet anyaga van.
2021. márc. 21. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Sarok felett lesz vízhólyag, de bőröm is elvékonyodott egy betegség miatt, szóval problémás. Megnézem az ajánlottakat.
2021. márc. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!