Miből van eredeti? Olyan válaszoljon, aki tud is valamit!
Mindenhonnan azt hallom, hogy a sustanon nem eredeti, deca nem eredeti, stanozol nem is lesz eredeti, winstrol nincs, és különben sem eredeti. A trenbolon kétes eredetű, a naposim szar... Már az anabol és a danabol is kamu!
Van olyan ami eredeti vagy tényleg minden metilteszto?
Komolyan mi nem kamu???
Köszi szépen mindenkinek!
Lenne még egy kérdésem, első kúrámat tervezem, de nem tudom mi lenne optimális... Deca vagy Sustanon + winstrolra/stanazolra gondoltam. Nektek mi volt az első kombó?
Jó kúra.Talán az egyik legjobb.VISZONT!!!!!
nagyon jól kell levezetni és nagyon nagyon nagyon sokat kell mellette enni.És az már megint más kérdés hogy a deca 1 jó cucc(ha eredeti) kevés mellékhatással de nagyon ocsmány is tud lenni
Én most újrakezdés után egy stanozolol+danabol kúrát fogok nyomni.PCT:nolvadex+novedex és lehet megfejelem spiróval(vagy clomid-al hogy biztosan visszaálljon a tesztó és akkor spiró off) hogy a fölös vizet kihajtsa.Kúra közben 2xfél szem provi naponta .Kb ez a tervem:D
Mire gondolsz az alatt, hogy a deca nagyon ocsmány is tud lenni?
Az evéssel nem lesz probléma, napi 4g/ttkg fehérjét simán betolok, az 5 is lehet hogy meglesz. A szénhidrát meg sosem probléma:) Novedexem van, a levezetést meg szintén megoldom.
Sustanon vagy deca?
a susta jobb választás. Többet fog hozni, illetve ha hamis nem lesz tőle bajod, plusz ha gyullad tudod, hogy nem kamu.
A hamis deca nem tudom mível helyettesítik de sok embernél kinyirja a fütyköst:D
A stanazolt meg a thaiföldi STANZOL nevü cumót ajánlom, hologrammos nejlon fedi, nekem használt szóval jó kell legyen.
Levezetésnek előbb a gyögyszereket használd, a novedexet utána. Szóval jobban teszed, ha az utolsó susta után két héttel elkezded szedni a clostylbegitet, és zitazódiumot (nolvadex), ha a herék összementek szúrj HCG-t is.
A novedexet meg kezd el amikor ezek elfogytak.
Úgy értettem hogy a deca ha eredeti ha kamu lelövi a tesztótermelét.Ez még nem is lenne baj de ha kevés tesztót szedsz mellé nagyon ocsmány hatásai lesznek.
Egyébként a decat tudtommal vagy sima olajjal helyettesítik vagy mellédobnak még valami olcsó szar tesztót(és keveset)
Szuszit meg enantat-al cserélgetik vagy bármilyen tesztóval ami olcsóbb nála
de én meg tapasztalatból mondom.
Az legtöbb ismerősnek kinyírta a fütyköst, pedig nemegy helyről nemegy fajtát használtak. Szó szerinti impotenciát okozott, amit nem egyikük csak orvosi kezeléssel tudott megoldani.
Én sosem próbáltam nem is fogom.
egyébként sem hoz közel annyit mint egy sustanon, pláne egy omna.
Hiába nyafognak, hogy minőségi izmot hoz. Ezt is embere válogatja, plusz az étkezés. Láttam már olyant aki a mezei naposimtól is erezett volt, és igencsak villogtak az izomrostjai. Sokat tapasztaltam már 10 éve alatt. A legnagyobb hülyeség amikor azt állitják, hogy valaki aki sima és fedett a stanazoltól meg decától erezett és szálkás lesz. MAx ha diétázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!