Miből van eredeti? Olyan válaszoljon, aki tud is valamit!
Mindenhonnan azt hallom, hogy a sustanon nem eredeti, deca nem eredeti, stanozol nem is lesz eredeti, winstrol nincs, és különben sem eredeti. A trenbolon kétes eredetű, a naposim szar... Már az anabol és a danabol is kamu!
Van olyan ami eredeti vagy tényleg minden metilteszto?
Komolyan mi nem kamu???
Adriolnak rosz a szívódása, símán kell belőle a 40 mg.-os kiszerelés. Még így is 8-10 szemet kell(ene) tolni belőle, napi 3 adagra elosztva. (rövid hatóidő)
Viszont gyógyszertárban kapható így legalább tuti eredeti.
De ha belegondoltok ez az igazán szánalmas:D
Mindenki csak beszél össze vissza fingunk nincs róla hogy létezik e egyáltalán az a tetű gyár amiről szó van
Én hallottam olyat hogy a Bd már 5-6 éve bezárt,olyat hogy csak winit nem gyárt most olyat hogy 1-2 éve nem gyártanak valaki azt mondja hogy gyártanak csak sok a kamu belőle.Mi meg ezeket böködjk be meg szedjük:D:D:D:D
h4xOr!
Nem a tesztóban volt tesztó. :-)
A trenboloneban meg a nandrolone -ban is :-)
A thaiföldi cég (BD) évekkel ezelőtt megszűnt, azótta oroszok hamisították, mert "divatos" volt, bevezetett márka. Akárcsak a Genesis....
Ne vegyetek soha "divat cuccokat" mert az 99% hogy szar!
A hologram SEMMIT sem ér, könnyen elkészíthető!
Hát én jó régen vettem bd-t de akkor nekem teljesen jó volt azt hozta amit vártam.(ha tényleg akkor szűnt meg akkor jó kamut vettem)
A hologramban meg én sem bízok
Szerencsére jó embertől tudok vásárolni(elég neves magyar testépítő nevet had ne írjak),de még ígyis benne van a para az emberben.Ő is kaphat szemetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!