Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha 4 napig napi 3órát tornázok...

Ha 4 napig napi 3órát tornázok akkor sikerül egy kis fogyást elérnem?

Figyelt kérdés
A combomat a fenekemet és a csípőmet kéne megformálnom. ezekhez ajánljatok jó tornákat légyszíves, ami nagyon kemény és hatékony. 4 napom van rá! előre is köszzi :)
2010. szept. 8. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
4 nap?Esetleg 4 hónap ami alatt valami meglátszik de még ez is nagyon optimista becslés
2010. szept. 8. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
a hatékony tornák nem 4 napig tartanak.sajnos nem tudok ajánlani.
2010. szept. 9. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:
és ha tovább csinálom arra tudtok ajánlani? nagyon jó lenne, ha sikerülne, ugyanis nagyon tulsúlyos vagyok, a szívemmel is lehetnek bajok, legalábbis szerintem. most rubint réka 5perces combgyakorlatát csinálom és ez mellé kéne valami.
2010. szept. 9. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Először kalóriadeficit kell hogy valamennyit fogyjál mert lényegében az egész napi tevékenység 1 aerob edzés.Az is amikor lemész a boltba.Ha nagyon túlsúlyos vagy mondhatom hogy fussál

1 nem fogsz tudni

2 szétcseszi az ízületeidet

Írsz magadnak 1 normális fehérjedús étrendet napi 6 étkezéssel,kevés chval sok fehérjével,sok folyadékkal,kevés telítetlen zsírral.

Amt kerülnöd kell:egyszerű cukrok,gyümölcsök(vitaminkiegészítés kell),fehér kenyér,szobahőn szilárd zsírok(telített zsírok,minden állati zsír),édességek,

És az itteni fogyókúra témakört mert ott 95%ban hülyék válaszolnak

Egyél barna rizst,csirke és pulykamellet lenmagolajat,sovány túrót,halat,párolt zöldségeket,tojásfehérjét,teljes kiőrlésű kenyeret(majdnem teljesen fekete és nehéz asszem 5szelet fél kiló)Üdítőkből cukormenteset(ez sem jó de elnyomja és pótolja a cukor és édességek iránti vágyat)

Ettől fogyni fogsz de csak lassan.Ha elértél 1 bizonyos súlyt 20-30%közötti testzssírral akkor szerintem már futhatsz,biciklizhetsz,súlyzós edzéseket csinálhatsz és akkor gyorsabban fogsz fogyni

2010. szept. 10. 10:07
 5/5 A kérdező kommentje:
nem egy átlagfogyást szeretnék, megvan a terület. nem vagyok túlsúlyos, 65kg vagyok, van hozzá 172centim, de a csípőmön és a combomon sok a felesleg. eddig sem voltam édesszájú, a gyümnölcslevekből csak a 100%osat iszom meg. valami tornát esetleg tudnátoik ajánlani?
2010. szept. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!