Én heti 3x tornázok, egy alkalom: szervezett kismama torna, egy- egy otthoni torna: Rubint Réka, Kállai Ildikó kismama torna (vagy ahogy sikerül). Régebben kevesebbet mozogtam, most úgy érzem, nagyon jól esik. Ez elég kordában tartani a testem?
Szia!
Én kétnaponta tornázom Rékával és a 22. hétig heti 2× kocogtam. Az most már nem megy, inkább úszni megyek, már megbeszéltem a dokival.
Szerintem annyit mozogj, amennyi jól esik! Te érzed mennyit bírsz! Nekem van, hogy jobban megy, van hogy csak tornázGATOK.
Jó egészséget, boldog babavárást!
25 hetes kismama
Szia!Én terhességem elött tonáztam Rékával,és most is csak amikor lustabb napom van akkor tornázok Kálai Ildikóval.Hetente 4szer szoktam 50percet,plusz a napi 30-40perc séta.Nagyon jól esik,remélem késöbb is majd.:-)
30hetes kismama
Boldog babavárást és jó tornázást!
Én is Rubint Rékáztam, és félidősen kinyílt a külső méhszájam. Az orvos eltiltott a tornától és szigorú fekvésre utasított.
36 hetes k.mami
Sziasztok,
Az lenne a kérdesem, hogy Réka tornáját mind a hármat egyyszerre végig lehet csinálni.Pár hetes ksimama vok.Ugye azt mondja, hogy ha már túl avgy az elsőn vagy a második szakaszon akkor az előzőt ne csináld! de előre csinálhatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!