Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én heti 3x tornázok, egy...

Én heti 3x tornázok, egy alkalom: szervezett kismama torna, egy- egy otthoni torna: Rubint Réka, Kállai Ildikó kismama torna (vagy ahogy sikerül). Régebben kevesebbet mozogtam, most úgy érzem, nagyon jól esik. Ez elég kordában tartani a testem?

Figyelt kérdés
Ez alatt a terhestornát és esetleg egyéb mozgásformákat értek. Kíváncsi lennék, ti mennyit tornáztok (vagy hogy tornáztok-e egyáltalán) és kinek mi a tapasztalata. Én heti 3x tornázok, egy alkalom: szervezett kismama torna, egy- egy otthoni torna: Rubint Réka, Kállai Ildikó kismama torna (vagy ahogy sikerül). Régebben kevesebbet mozogtam, most úgy érzem, nagyon jól esik. Szerintetek ez elég kordában tartani a testem? 17 hetes kismama
2008. jún. 2. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kétnaponta tornázom Rékával és a 22. hétig heti 2× kocogtam. Az most már nem megy, inkább úszni megyek, már megbeszéltem a dokival.

Szerintem annyit mozogj, amennyi jól esik! Te érzed mennyit bírsz! Nekem van, hogy jobban megy, van hogy csak tornázGATOK.

Jó egészséget, boldog babavárást!

25 hetes kismama

2008. jún. 2. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En sajnos tul lusta vagyok barmihez,nagyon ritkan akkor is keveset szobabiciklizek es taposok(taposogep),de amit mindenkepp betartok az a mindennapi seta!16 hetes kismama
2008. jún. 2. 17:56
 3/7 anonim válasza:
100%
A tornázás attól függ hogy érzed magad. Nekem sok a magzatvizem ezért nagyon feszül a hasam sokszor és a légszomj is gyakoribb. Én is úgy gondoltam, hogy majd tornázgatok rendszeresen, de most úgy látom inkább ártanék vele.
2008. jún. 2. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én terhességem elött tonáztam Rékával,és most is csak amikor lustabb napom van akkor tornázok Kálai Ildikóval.Hetente 4szer szoktam 50percet,plusz a napi 30-40perc séta.Nagyon jól esik,remélem késöbb is majd.:-)

30hetes kismama

Boldog babavárást és jó tornázást!

2008. jún. 2. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én minden nap taposok min. 30 percet, ritkán hagyom ki. ha bírom, pár guggolás, néha R.Réka vagy magamtól pár Rékás gyakorlat. Eddig 2 kg-ot híztam, a 22. hetet kezdtem meg. Az utcán még megnéznek,pedig már nagy a pocakom. Ha jóéesik, és többet mozogsz, mint a bébi előtt, valamint nem tömöd magad szénhidráttal, biztos nagyon szép kismama maradsz. sok sikert!
2008. jún. 2. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is Rubint Rékáztam, és félidősen kinyílt a külső méhszájam. Az orvos eltiltott a tornától és szigorú fekvésre utasított.

36 hetes k.mami

2008. jún. 2. 20:41
 7/7 niki100 ***** válasza:

Sziasztok,

Az lenne a kérdesem, hogy Réka tornáját mind a hármat egyyszerre végig lehet csinálni.Pár hetes ksimama vok.Ugye azt mondja, hogy ha már túl avgy az elsőn vagy a második szakaszon akkor az előzőt ne csináld! de előre csinálhatod?

2012. jan. 30. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!