Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki reggel, munka előtt...

Aki reggel, munka előtt sportol, az hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha munka után, délután sportolok, akkor nehezen alszom el, mert annyira feltelek energiával... Volt már, hogy hajnali 3-ig pislogtam...

Mennyit szoktatok így sportolni? Nyilván nem szeretném, ha az alvás rovására menne.

30 perc ellipszis trénernek lenne értelme? Mindennap pl ?

2022. jan. 5. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha 8-ra megyek,akkor felkelek 4 vagy 5 órakor és kimegyek futni.
2022. jan. 5. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Másfél órával korábban keltem a szükségesnél és tekertem +30 km-t. Persze bringával mentem munkába.

Sokan futva mennek. 4 km futásnak már van értelme. 2x4-nek pedig még több. De ismerek olyanokat, akik 7 km-ről futna be dolgozni. Ebben az a jó, hogy semmivel sem lassabb, mint autóval vagy BKV-val.

2022. jan. 6. 02:27
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

4 műszakban dolgozok a szalag mellett 35 éve, 12 órában

Nincs nekem kedvem előtte még edzegetni hidd el

János, 55 éves gyári munkás

2022. jan. 6. 06:31
 4/4 anonim válasza:

én 3 műszakban dolgozok

ezen a héten délutános vagyok tehát így délelőtt voltam futni (9 órától fél 11-ig kb)

ha éjszakás vagyok délután 5-kor megyek futni vagy edzeni

délelőttös héten pedig szintén délután 5-kor vagy 4 mikor hogy jön ki a lépés

a lényeg, hogy mindig tudok rá időt szakítani és utána még marad is sok időm főzni, pihenni és stb :)

meg lehet oldani 3 műszak mellett is simán

2022. jan. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!