Otthoni edzés, hol kezdjem?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 50-51 kg. Szeretnék itthon elkezdeni edzeni. Nem a fogyás a célom, hanem az alakformázás, leginkább a láb és a has/csipő részeken. Egy kezdőnek milyen fajta edzés ajánlott? Nem akarok komolyabban izmot építeni, csak fittebb szeretnék lenni.2022. jan. 3. 21:13
1/4 anonim válasza:
16 évesen, 50kg-osan neked kétlem hogy komoly izmaid lennének még több év edzés után is.
2/4 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül.
Keresel egy neked szimpatikus youtube vagy insta otthon saját testsúlyos edző "influencert" mint pl Koloszár Enikő.
Veszel hozzá egy készlet boka és csuklósúlyt mint ez
vagy gumiszalagot és azzal nehezíted.
3/4 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, köszönöm szépen, innen legalább el tudok indulni valamerre, első válaszolónak: nem tudom miért írtad a válaszod, soha nem említettem, hogy komolyabb izomzattal rendelkezem, de lehet félreolvastad a kérdést. Remélem nem bántottalak meg azzal, hogy leírtam a véleményem.
2022. jan. 3. 21:35
4/4 anonim válasza:
Olvasgass a témában (általad megbízhatónak vélt oldalakról vagy ha nagyon érdekel, könyvekből), nézegess Youtube-ról videókat és eddz azokra vagy állíts össze saját edzéstervet, majd meglátod, neked mi válik be.
Vágj bele, sok sikert :)!
(#1 Ezt nem is mondta senki :).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!