Milyen futócipőt vegyek?
Ha eleg sokfajta szamitasba johet, akkor szerintem probalgassal fel tobbfelet. Nekem most egy Puma Trainig Track-om van, noi, gondolom ffi-ban is letezik ez a modell. Nagyon kenyelmes, de hatul pl. egy kicsit lehetne hosszabb a sarkanal. Erted, hogy hol mondom, ugye? Nekem is normalis a labam kulonben.
Nagyon nezzel korul, probalj fel tobbet, es amelyik a legkenyelmesebb, azt vedd meg. Esetleg kerdezd meg valamelyik tesi tanart a suliban (hatha ert hozza).
saucony
szerintem ez a legjobb
nekem csak ettől nem fáj a lábam
Szerintem is a Saucony a legjobb.
Egy kicsit drága (14.000 körülláttam) de megéri az árát, mert strapabíró és kényelmes.
A másik a Nike. Ez már egy kicsit barátságosabb árban van (10.000). Ezt is szeretem, de valahogy a Sauconyk nekem kényelmesebbek, meg tovább bírják. (A Sauconyt 2,5 évig használtam heti 5x20 percen futópadon, és semmi baja nem volt csak kinőttem, a Nike-nak meg 2 év után elkezdett leválni a talpa.)
Szia! Köszi a választ, megint aktuálissá vált. Nike-m van, de kezd tönkremenni. Bár nyúztam tavaly rendesen :)
Azt hiszem, utánanézek a Saucony-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!