Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit egyek és mit igyak ahhoz,...

Mit egyek és mit igyak ahhoz, hogy az izmaim megfelelő módon fejlődjenek súlyzózás, fekvőtámasz, felülés stb hatására?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 60kg, középmagas, elég-e napi 2 liter tej és 1 liter gyümölcslé ahhoz, hogy a sejtek megfelelően épüljenek? (persze mellette eszem rendesen)
2008. dec. 14. 15:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok akkora lenni mint egy cethal...egyszerűen csak nézzek úgy mint egy férfi! Alkatilag nincs semmi bajom a vállam tökéletesen széles csak egy kis bicepsz, tricepsz meg hasizom-erősítésre van szükségem. Gondoltam megkérdezem itt, hátha kapok egy-két jó tippet, étkezéssel kapcsolatban, így rövidebb idő alatt elérem a kívánt eredményt. (talán) Nagyon szépen köszönöm a segítséget ;)
2008. dec. 14. 20:17
 12/12 anonim válasza:

A tejjel nem mész semmire. 3,3g fehérje / deci az nulla ahhoz képest hogy mennyi felesleges zsírt és allergént viszel be. testépítő szempontból a tej mint olyan használhatatlan.

Ha komolyan akarod csinálni, akkor anyuka házikosztja csak kompromisszumos megoldás. vagy megtanulsz rizst főzni,meg krumplit, s halat csinálni, hozzá csirkemellet, pulykamellfilét s ilyemsiket, vagy maradnak a kompromisszumok. Az átlagos házi kaják tele vannak fehér liszttel cukorral amire az emberi szervezetnek semmi szüksége nincs. Cukor mehet edzés után, de csakis akkor.

Ha van rá pénzed, Volumass 35-öt igyál edzés után vízzel.

2008. dec. 21. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!