Mit egyek és mit igyak ahhoz, hogy az izmaim megfelelő módon fejlődjenek súlyzózás, fekvőtámasz, felülés stb hatására?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 60kg, középmagas, elég-e napi 2 liter tej és 1 liter gyümölcslé ahhoz, hogy a sejtek megfelelően épüljenek? (persze mellette eszem rendesen)2008. dec. 14. 15:09
11/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok akkora lenni mint egy cethal...egyszerűen csak nézzek úgy mint egy férfi! Alkatilag nincs semmi bajom a vállam tökéletesen széles csak egy kis bicepsz, tricepsz meg hasizom-erősítésre van szükségem. Gondoltam megkérdezem itt, hátha kapok egy-két jó tippet, étkezéssel kapcsolatban, így rövidebb idő alatt elérem a kívánt eredményt. (talán) Nagyon szépen köszönöm a segítséget ;)
2008. dec. 14. 20:17
12/12 anonim válasza:
A tejjel nem mész semmire. 3,3g fehérje / deci az nulla ahhoz képest hogy mennyi felesleges zsírt és allergént viszel be. testépítő szempontból a tej mint olyan használhatatlan.
Ha komolyan akarod csinálni, akkor anyuka házikosztja csak kompromisszumos megoldás. vagy megtanulsz rizst főzni,meg krumplit, s halat csinálni, hozzá csirkemellet, pulykamellfilét s ilyemsiket, vagy maradnak a kompromisszumok. Az átlagos házi kaják tele vannak fehér liszttel cukorral amire az emberi szervezetnek semmi szüksége nincs. Cukor mehet edzés után, de csakis akkor.
Ha van rá pénzed, Volumass 35-öt igyál edzés után vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!