Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kaptam régen egy túraruhát...

Kaptam régen egy túraruhát egy ismerősömtől, amit el szeretnék adni, de nem tudom mi a neve. Tudnátok segíteni a leírás alapján a beazonosításban?

Figyelt kérdés
Egy polárszerű anyagból készült kabát, ill. az oldalán, egészen a szára aljáig cipzáros kantáros nadrág, amit elvileg télen, a szabadban a túraruhádra tudsz felvenni, hogy ha esetleg megálltok pihenni, akkor ne fázz meg. Nagyon bő szára van a nadrágnak így bakancsostól bele tudsz bújni. A kabát is kb. XXL-es ránézésre (holott csak M-es), így kényelmesen rá tudod venni a túradzsekidre. Nyomoztam a gyártó oldalán (Polartec), ill. kerestem túraoldalakon is hasonlót, de nem találtam...

2021. dec. 6. 19:45
 1/1 anonim ***** válasza:
"Polartec túraruha eladó!" aztán csatolsz hozzá képeket. Oszt fertig. Ha valakit érdekel, az majd úgyis kérdez. Vagy leírásba beleírod ezt is, amit ide írtál, hogy ruhára rá.
2021. dec. 7. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!