Hogyan lehet tippmixelni? (részletes leírás)
Van valami jó oldal, link, ami részletesen leírja, hogyan is zajlik az egész?
Kire fogadok, mikor és hogyan tudom meg, hogy nyertem-e?
Legelsőként papír alapon próbálnám ki, tippmix szelvény.
Illetve szerintetek mennyire "hatékony" kereset kiegészítés, vagy éppen spórolás esetén? Egy hónap alatt olyan 3-5ezer Ft haszon elérhető? Nincsenek nagyratörő álmaim e téren, és szerintem pár ezer forint nem irreális.
Hali.
Ez segíthet:
A tippmix.hu-n fogadhatsz vagy a TippmixRadar nevű androidos alkalmazással. (Vagy tippmixpro.hu-n, de én ott nem nagyon szoktam)
Én az eredmenyek.com-ról (van app-ja is) tájékozódom az eredményekről, számos sportágat nyilván tart.
Az, hogy mennyire hatékony, az rajtad múlik. Ha értesz hozzá, nem nehéz plusz pénzt keresni.
Minél kevesebb meccset raksz meg és minél kisebb szorzóval, annál biztosabb, hogy nyersz. Ennyi a lényege röviden.
Persze "az 1,2-es odds is elmehet", és hasonlók, tehát nem egy biztos pénzforrás, ez is csak egy szerencsejáték.
Például ha két meccset raksz 2000 forinttal, egyenként 1,6 oddsszal (viszonylag biztos, hogy nyer), normál kötésben, akkor 2000*1,6*1,6 ft-ot nyersz. (Kb 5000 ft, tiszta haszon 3000ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!