Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem biciklivel lejárni az erdőbe futni (most meg fogom kapni hogy semmi bajom nem lesz az aszfalton futástól) de egyre hidegebb van, biciklizés közben konkrétan szétfagyok, ha meg jobban felöltözök akkor futás közben nagyon kimelegszek, ráadásul ha biciklizek, a szél nem tesz jót a fülproblémámnak. Itthon nem nagyon tudok edzeni mert hatalmas stressz, ahelyett hogy kiadnám a feszültséget csak még több lesz. Pénz egyáltalán nincs se konditeremre, se beiratkozni valamire. Felsőtestre nem akarok edzeni. Kellene egy olyan sport amivel fogyhatok és levezethetem a feszültséget. Ja és nem itthon kell.2021. nov. 24. 19:04
1/2 anonim válasza:
nem fogsz annyira fázni ha mozogsz tipp: ne öltözz annyira melegen de nagyon lengén se.
2/2 anonim válasza:
A biciklin való fázásra:próbálj állva tekerni,én régen mindig így csináltam amikor hajnalban kellett indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!