Utáltok ti is csaj mellett futni szalagon teremben?
Nem lehet pukizni jókat mert félő, hogy megérzik. Pedig futás közben jön az mindig. Csak általában mindig vannak csajok a futógépeken, 80%-ban csajok használják.
Mikor srácok futnak lehet nyugodtan ereszteni.
1
Ez velem is megesik. Azt hiszik nem látom este az ablak tükröződésében, hogy futás közben a seggem nézik. Kis butusok :)
Egyébként ha valaki nem vette volna észre, ez a kérdés a futás közbeni szellentésről szól és nem kidülledő női szemekről. Mármint lehet kidülled, de a puki következtében.
A nők szerintem valamiért viszont szeretik a férfi puki illatot, megfigyeléseim szerint. A minap az irodámban elengedtem egy orrcsípő erősségűt, és pechemre rá 30 mp-re toppan be a modell külsejű kolléganőm. Odalépik az asztalom mellé és látom nagyon szimatol. Többször is. Nem futott ki, nem tett megjegyzést. Normálisan kommunikált és beszéd közben szimatolt, szívta magába a férfias puki illatot. Egyértelműen élvezte.
Azóta értékeltem át a dolgokat, és már azt vallom, hogy hódítani is lehet e módszerrel. Lehetnek az anyagban valamilyen feromonok amik a női agyat stimulálják, annak szexuális viselkedésért felelős területeit.
Én láthatósági mellényben szoktam edzeni a konditerembe.
Teszto az egekbe, napi 1000 mg megy, az jó úgy?
Hozzáteszem, GPP-ként néha befigyel némi ácsmunka, meg majomrúgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!