Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Utáltok ti is csaj mellett...

Utáltok ti is csaj mellett futni szalagon teremben?

Figyelt kérdés

Nem lehet pukizni jókat mert félő, hogy megérzik. Pedig futás közben jön az mindig. Csak általában mindig vannak csajok a futógépeken, 80%-ban csajok használják.

Mikor srácok futnak lehet nyugodtan ereszteni.

2021. nov. 15. 17:12
 1/8 anonim válasza:
66%
Én azt utálom, hogy mindig nézik milyen szexi vagyok. Komolyan, tegnap a teremben 7ből 6 csaj nézett, a 7. van volt.
2021. nov. 15. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Ez velem is megesik. Azt hiszik nem látom este az ablak tükröződésében, hogy futás közben a seggem nézik. Kis butusok :)

2021. nov. 15. 17:39
 3/8 anonim válasza:
76%
Érted is össze szoktak verekedni, hogy ki fusson melletted?;)
2021. nov. 15. 17:49
 4/8 anonim válasza:
76%
Jajj de megy itt a saját golyóink nyalogatása xD
2021. nov. 15. 17:52
 5/8 anonim válasza:
77%
Igen, én is nagyon utáltam, amikor az összes csaj az én tökéletes testemet leste, de szerencsére jött a záróra és a 80 éves takarító Margit néni azonnal rendet vágott közöttük.
2021. nov. 15. 18:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Egyébként ha valaki nem vette volna észre, ez a kérdés a futás közbeni szellentésről szól és nem kidülledő női szemekről. Mármint lehet kidülled, de a puki következtében.

A nők szerintem valamiért viszont szeretik a férfi puki illatot, megfigyeléseim szerint. A minap az irodámban elengedtem egy orrcsípő erősségűt, és pechemre rá 30 mp-re toppan be a modell külsejű kolléganőm. Odalépik az asztalom mellé és látom nagyon szimatol. Többször is. Nem futott ki, nem tett megjegyzést. Normálisan kommunikált és beszéd közben szimatolt, szívta magába a férfias puki illatot. Egyértelműen élvezte.

Azóta értékeltem át a dolgokat, és már azt vallom, hogy hódítani is lehet e módszerrel. Lehetnek az anyagban valamilyen feromonok amik a női agyat stimulálják, annak szexuális viselkedésért felelős területeit.

2021. nov. 15. 18:49
 7/8 anonim válasza:
100%
Nem, a futastol nem termelodnek benned gazok, legfeljebb valamit nem birsz, rohad benned, es kontroll nelkul fingasz.
2021. nov. 15. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Én láthatósági mellényben szoktam edzeni a konditerembe.

Teszto az egekbe, napi 1000 mg megy, az jó úgy?

Hozzáteszem, GPP-ként néha befigyel némi ácsmunka, meg majomrúgás.

2021. nov. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!