Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás közben mennyire kell...

Futás közben mennyire kell tartani a (kóbor) kutyáktól?

Figyelt kérdés

Eddig edzőteremben futottam, de hamarosan egy csendes kertvárosi részre költözök, ahol sok gyér forgalmú utca van, és mivel nincs a környéken konditerem, ezért a szabadban szeretnék majd ezentúl futni.

De félek a kutyáktól, főleg a kóbor kutyáktól. Mennyire jellemző, hogy futókra támadnának? Hogyan lehet megelőzni egy kutyatámadást?

2021. nov. 13. 18:19
 1/2 anonim válasza:
100%
Paprikaspray
2021. nov. 13. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. De ha ennyire félsz, akkor szerezz be nyugodtan egy medveriasztót is akár. Nekem van egy, ha erdőbe megyek viszem magammal. Egyébként én is a kóbor kutyáktól félek legjobban. Medve meg farkas nincs az emberhez szokva, az fél tőlünk és elkerül alapvetően. De ha egy medve szembe is jön, nem érdekled. Ezzel szemben egy éhes kóborkutya az simán neked támad.
2021. dec. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!