Futáshoz férfia miért húznak a futónadrág felé még egy rövid nadrágot? Ennek mi az oka?
Értem én, de ezt szükségmegoldásnak írtam azoknak akik szégyellik a farkukat, és nem akarnak hülyén kinézni a kiegészítő rövidnadrággal.
Amúgy meg ennyi erővel a kiegészítő rövidnadrág is:
- beleakadhat valamibe
- légellenállása jelentős
- hangos
Szóval továbbra is az a véleményem hogy mindenki maradjon a feszülős futónadrágnál rövidnadrág nélkül. Ez így van kitalálva gyárilag. Én is így hordom, és eszembe nem jutna rávenni még egy rövidnadrágot.
A férjem olyan 15 fok fölött rövidnadrágban fut, 0 fokig hosszúban és az alatt rövid + hosszúnadrágban.
Leginkább plusz réteg a hideg ellen, ami nem akadályozza a mozgást.
A többieket nem tudom, de én elég butaságnak tartanám plusz rétegeket venni magamra, és aztán szenvedni egész futás alatt tőle, mert túlságosan feszül.
A simulos ruha azert kell, mert nagyon sok futo utkozik abba a problemaba, hogy a bore kidorzsoli. A simulos ruha ezt Nagy szazalekban csokkenti. A laza ruha fole Meg plusz reteg, plusz lehet szegyenli, hogy kirajzolodnak a vonalak elol. Egyebkent en mint futo leszrom, hogy ki mit gondol az oltozekemrol, a ban futok, ami nekem kenyelmes es hasznos. En most pl ugy futok, hogy van egy hosszu ujju base layer, aztan arra egy biciklis, rovidujju cipzaros folso. Azt gondolod, hulyen nezek ki? Nem nagyon izgat. Sot, van egy gumiszalagom, ami a mellem folott van, hogy ne dobalozzon fol le, igy kicsit hulye formaja van, de nagyon nem tudok mit csinalni vele.
Aki sportol az nagyobb valoszinuseggel nem divatbemutatora keszul. Biztos an megvan a sajat indoka, mit visel es hogyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!