Futáshoz férfia miért húznak a futónadrág felé még egy rövid nadrágot? Ennek mi az oka?
Mert szégyellik hogy látszik a fenekük és farkuk formája a feszülős nadrágban.
Amúgy szerintem tök gáz ez a takargatás a rövidnadrággal. Akkor inkább vegyen laza nadrágot, akit ez annyira zavar, mert ez így tök béna.
Amúgy meg nem értem miért kell ezt szégyellni, miközben a nőktől elvárja mindenki hogy a feszülős nadrágban és felsőben látszon minden forma. Úgyanígy a férfiak is bátran hordjanak feszülős fazont takargatás nélkül, nem kell ezt szégyellni ha megmutatja a formákat. :)
#2-esnek teljesen igaza van.
Miért pontoztátok le?
#7-es, neked vagy nem erősséged értelmezni a leírtakat, vagy te is pont szégyelled hogy farkad van... :D
Pont azt írtam hogy a feszülős futónadrág lenne mindenkinek a normális, de a béna rövidnadrág nélkül.
Aki meg szégyelli férfi létére hogy farka van, az inkább ne rövidnadrágot hordjon, hanem eleve laza nadrágot, mert ez a rövidnadrágos kiegészítés elég nyomi és megmosolyogtató egy férfin.
#2-es voltam.
9.
Te:
"Akkor inkább vegyen laza nadrágot, akit ez annyira zavar, mert ez így tök béna."
Erre válaszoltam.
Az okok:
- a laza ruha nem vezeti el az ízzadtságot.
- bent tartja a hőt.
- beleakad dolgokba.
- légellenállása jelentős.
- hangos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!