Mi lenne a megfelelő döntés?
Mozgáshiány életmódot élek. 17 éves vagyok.Egy kisvárosban élek,nincs sok lehetőség. Nincs futópálya,nincs teniszpálya meg úgy nagyon semmi hasonló. Edzőtermek vannak,de sosem vonzott a világa,hogy én ott emelgessem a súlyzókat.
Mostanában elgondolkodtam a futáson,de mivel ugye nincs futópálya így nagyon elbizonytalanodtam,mert csak kavicsos utcában,térkőn,betonon tudnék futni. Viszont én általában,mint mindennek,ennek is utánanéztem és pont,hogy ilyen talajon nem ajánlott futni. Nem szeretném,ha pár év múlva fájna mindenem (ízületek,csontok).
Viszont itthon van egy kisebb focipályánk,vannak kapuink is.
A focit nagyon szeretem,kedvenc csapatom is van. Kiskoromban fociztam csapatban de azt már nagyon rég abbahagytam.
Bocsánat a regényért,végülis arra lennék kíváncsi,hogy elég lenne-e itthon focizgatni,akár csinálni magamnak "edzés gyakorlatokat".
1-2 óra naponta,vagy minden másnap,ahogy kedvem van.
Lényeg,hogy mozogjak. Így fenntartható lenne mondhatni egy egészséges mozgásigény?
Csak kérdeztem, hátha lehet ösztönözni a mozgásgazdag életmódra.
Nem tudom, mi ebben a kivetnivaló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!