Ha 3 kilóméter lefutok 00:15:15 alatt az mennyire jó eredmény (38/F)?
11 es hogy jon ide egy maratoni futo?
Egy atlagber max futosebessege sem eri el az ô atlagsebessegukèt.
Télen szoktam futni a bringás edzés kiegészítéseként. Tehát pár hónapot futok, aztán néha évekig semmit. Amikor szervizbe viszem a bringát, akkor utána haza futok. Ez kb. 6 km és ezen a távon szoktam 5 perces ezereket futni kicsi táskával a hátamon és sisakkal a kezemben.
Amikor sok éven át nem futottam semmit sem, akkor örültem, ha volt 6:30 alatti ezrem. De pár hét alatt le lehet menni 6 perc alá.
45F
#15!
Futók sosem számolnak km/h-t, ők azt nézik, hogy mennyi idő alatt futnak le ezer métert. Az 5 perces ezrekért már meg kell dolgozni. Akik viszont rendszeresen futnak, ez az elsődleges sportjuk, azok bőven alá mennek.
Tehát átlagemberek között nagyon jó, futók között gyengébbnek számít.
Kizart hogy az 5os ismerose 17perc alatt fusson 6kmt. Az gyorsabb mint Kipchoge maraton vilagrekordjanak atlagtempoja. Konkretan 42km az 1ora 59perc..
Alig rosszabb ez a tempo mint a noi 5000meter rekordjanak atlagtempoja..
Meg az edzett triatlonosistak is 14perc korul futnak 5kmt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!