Napi edzés? Ti mit és mennyit edzettek egy nap?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 21:11
1/9 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy semmi másra nincs szüksége az embernek, mint sétára, hatvan év alatt 2 óra naponta, hatvan felett 3. Én ezt csinálom négy éve és fittnek és egészségesnek érzem magam, persze ehhez nagyon sok más is hozzájárul.
2/9 anonim válasza:
Fokozatossag kistoki! Én mar anpi 2-3 orat siman de eleinte mikor kezdtem csak 30 p és fokozatosan emeltem!
4/9 anonim válasza:
Konditeremben edzek heti 4x 1.5 orat.
6/9 anonim válasza:
Heti 2-3 alkalommal járok hot iron edzésre, ezen kívül otthon szoktam kb 1x hiit edzést csinálni, és 1-2 alkalommal erősíteni (ált. saját testsúllyal).
7/9 anonim válasza:
A járvány óta mindennap otthon edzek
(62 éves férfi) reggelente úgy másfél órányit: Bemelegítős lábujj-futás és szökdelős változatok; az izületek lazító átmozgatása és nyújtása; saját testsúlyos szériák (felülés-, húzódzkodás- és fekvőtámasz-változatok, guggolás); 5 kg-os súlyzós karszériák; és a legfontosabb: full dinamikájú Shotokan-karate bázis gyakorlatsor. Délután ugyanez, némi hula-hopp-pal kiegészítve, light-osra ellazáskodott változatban.
8/9 anonim válasza:
Súlyzós edzés heti 4x kb. egy órát (kifulladásig edzek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!