Hogyan lehetne ilyen alakom?
a képen látható csaj alakjára pályázok, nagyon szeretnék kisebb hátat, nagyobb feneket és ugyan nem agyon gyúrt,de formás combokat. hogyan kezdhetnék bele,mit tegyek hogyha nem is olyan,de hasonló alakom legyen?
sajnos edző terembe egyetem miatt nincs időm menni, itthon is elérhetem valahogyan?
Építs egy időgépet, hogy vissza tudj menni a múltba megváltoztatni a genetikai állományodat. Ezen kívül photoshop, plasztika, szteroidok, napi háromszori étteremben történő étkezés, napi kétszer két óra edzés, egy orvosi stáb, ami csak rajtad dolgozik, napi 10 óra alvás, tovább egy komplett kozmetikai, sminkes és orvosi stáb, ami csak rajtad dolgozik, hogy minden instagram fotódon tökéletesen nézz ki.
Miért ilyen robotokra akartok hasonlítani, amikor a ti életmódotok, lehetőségetek, környezetetek (ja és genetikátok) tök más, mint ezeknek a celebeknek, akik mesterséges körülmények között lettek legyártva?
"sajnos edző terembe egyetem miatt nincs időm menni, itthon is elérhetem valahogyan?" - Nem.
Amugy az átlagtól kicsit jobb fizikum, semmi extra. 1 év jó kajával.
Azért kapsz ilyen válaszokat, mert kb. lehetetlen egy másik emberré átalakulni, akkor is ha hasonló a magasságotok és a testzsír arányotok, mert valamilyen szinten kódolt, hogy ki hova hízik, illetve milyen a csontozat, stb. A képen látható nőn semmi extra nincs edzés szempontjából.
Ha zsíros vagy kalóriadeficittel add le, majd óvatos kalóriatöbblettel edzd a combjaid, a gerinced és a hasad aztán kiderül mi sül ki belőle.
Lemaradt, ha nem akarsz terembe menni:
Combedzés: guggolás, progresszió egylábas guggolásba
Gerinc: híd
Has: fekve lábemelés
Gerincet és hasat akár minden nap, lábat egy héten kétszer, max háromszor edzd. Csinálj 10-20 ismétlésszámmal sorozatokat amik között legalább 1 percet pihenj. Ha nem fáradsz nehezebb gyakorlat kell, keress rá a progresszióra saját súlyos guggolásnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!