Elmennétek teljesítménytúrára egyedül?
Figyelt kérdés
Úgy mennék túrázni, de senkinek nincs kedve. Csak egy barátnőm van, akivel szoktam járni, de fáj a dereka és nem tud jönni. A párom meg nem az a túrázós fajta. Elmenjek egyedül? Ti szoktatok?2021. okt. 2. 16:10
2/3 anonim válasza:
Én nem szeretek túrázni, de simán csinálok mindenféle szabadidős tevékenységet egyedül. Úghogy menj, érezd jól magad!
3/3 anonim válasza:
Én sokszor jártam egyedül teljesítménytúrázni, míg szingli voltam. Nem vagy kötve senkihez, magad választod meg a neked kényelmes tempót, nem sikettet és nem lassít senki.
Ráadásul hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel lehet megismerkedni, akik pont azért mentek el a túrára, mint Te.
Kisebb csoportok spontán is ki szoktak alakulni túrán, ahova ha akarsz csatlakozol, ha nem akarsz, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!