Ez gyakori eset, vagy genetika?
Figyelt kérdés
Szóval a párom elkezdett fél éve intenzíven lovagolni, heti ötször két órát, és azóta elképesztően megizmosodott, de főleg a combjai. Nem az izomtömeg elképesztő, az alig nőtt, hanem a kifejtett erő mennyisége, és izmai keménysége. Simán erősebb nálam, pedig nem vagyok gyenge srác. Kockahasa is lett, és a combszorításával meg tudna ölni. Minden lovas lány ennyire izmos, vagy ez csak genetika? Lovas lányok is írhatnak, hogy mennyire erősek, illetve akinek volt tapasztalata ilyen csajokkal, és erejükkel, ők is2021. szept. 30. 16:33
11/15 anonim válasza:
Már megint a perverz, aki arra izgul, hogy egy combos csaj megöli a combja szorításával.
12/15 anonim válasza:
Az én hugom triatlonozik, azon belül fut és bicajozik. Neki is hihetelen izmos lábai lettek 2 év alatt,főleg a vádlija. Ha befeszíti, erősen kidudorodik és beton kemény.
De van olyan csapattársa, akinek meg alig izmos.
Mindenképp kell hozzá genetika is.
13/15 anonim válasza:
Ez gyakori eset.
Üdv: egy izmos combú lovas lány
14/15 anonim válasza:
Én is elég izmos lettem a lovaglástól.:) (Nem félreérteni...)
15/15 anonim válasza:
Nekem tobb lovas csajom volt. Eleg kemenyek. 😀 jo nalam nem voltak erosebbek mert edzek eleget, de erezheto a melo a combban meg a popoban 🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!