Mit sportoljak, ha nem szeretek sportolni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy muszáj lenne elkezdenem sportolni valamit. Egyrészt a mentális egészségem miatt, másrészt pedig a fizikai állapotom, alakom stb. miatt is. Viszont soha nem mozogtam semmit a kötelezőn felül és inkább negatív élményeket tudok kötni a sportoláshoz, soha nem élveztem, sokszor untam, sok mindent nem bírtam, ügyetlen is vagyok stb., így nincsen hozzá túl sok motivációm azon kívül, hogy muszáj lenne. Temérdek lehetőségem most sincsen (értem ezt anyagiakban vagy a helyi lehetőségekre), nincsen hozzá társaságom sem, valamit tuti nem bírok vagy béna vagyok hozzá (pl. futni egy métert sem bírok, úszni nem tudok, egy labdát nem tudok elkapni), sok mindent unok (pl. séta, bicikli, jóga, pilates, súlyzós stb. edzések) illetve sok minden nemhogy nem vonz, hanem inkább taszít (pl. az ilyen zenés-táncos dolgoktól rosszul vagyok). Fogalmam nincs mit kellene kipróbálnom, amit esetleg megszerethetnék.2021. szept. 17. 20:21
11/12 anonim válasza:
Jóvanaz kérdező.. maradjon minden úgy ahogy van.
12/12 anonim válasza:
Csoportos spinning.
Bocs, csak ez jutott eszembe, mert ugye mindent utálsz, és semmi sehogy nem jó. Mások is utáltak futni pl. amikor elkezdték, de leszenvedték azt a pár hónapot amíg megszokta a szervezetük a terhelést, és már beépült az életükbe a sport.
A legfontosabb dolgok adottak, hogy egészséges vagy, és lenne rá időd.
Már csak akarat kell hozzá és kitartás.
Kezdd el, bármit, séta, tempós séta, futás, biciklizés, csapatsportok, otthoni torna, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!