Hogy lehetne rajtam több izom? Hogy lehetnék erősebb?
Szeretnék erősebb lenni, valamint, hogy látszódjon, hogy gyúrok. Pontosabban csak gyúrtam 2 évig, de már nem, de nem látszott a gyúrás alatt és most se semmi. Erősebbnek erősebb lettem, de látszata nincs. Itthon fekvőtámaszozok, de az sem elég, úgy érzem. 20 éves vagyok, 67 kg. Miket kellene ennem, hogy erősebb legyek/legyen valami látszata? Eszem a zsíros kajákat, szalonnát, stb. de semmi.
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak? Vegyek esetleg egy kezes súlyzókat, hozzá súlyokat és azzal nyomjam itthon? Azzal lehet bicepszezni, tricepszezni, vállazni.
Nem akarok már kondiba járni, mert elég tré lett ott minden. Nem részletezném.
"Miket kellene ennem, hogy erősebb legyek/legyen valami látszata?
Ember...
Eszem a zsíros kajákat, szalonnát, stb. de semmi."
És csodálkozol hogy nem látszott rajtad semmi?
FEHÉRJE KELL BA*ZDMEG.És járjál kondiba mert otthon szart sem lehet csinálni 1-2 tetves kézisúlyzóval.
Tré lett?Ha finnyáskodsz ne izmosodni akarjál hanem mennyél el barbibabának.
De nem is tudtam hogy csak 1 terem van az országban...
Ez nagyon jó:D
"Eszem a zsíros kajákat, szalonnát, stb. de semmi."
Ennél jobbakat csak a fogyókúra témánál lehet találni:D
nagyon "érdekes" de leginkább humoros kérdés.
az eszem a zsíros kajákat részt nem véleményezem, mert no komment. Megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje és nem szalonna és társai! Ha két év alatt nem történt külső változás akkor valószínű a rossz táplálkozás miatt. Erőd nőtt az rendben van, de ahhoz hogy izmot építs ahhoz fehérje kell amit be tud építeni a szervezeted.
Akkor járj másik terembe, de konditerem nélkül nem tudom elképzelni a testépítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!