Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fehérje por és a Tömegnövelő...

A fehérje por és a Tömegnövelő Por nem ugyan az?

Figyelt kérdés
Bocsi csak még kezdő vagyok:S melyiket kéne szednem hogy gyorsabban hízzak izomba? :)
2010. aug. 30. 02:50
1 2 3 4
 11/34 clint ***** válasza:

igaz, tényleg, nem is olvastam végig!!

De jó nekem mert nemrég ettem 7 tojást, és fogok még enni a mai nap kb 1 kg csirkemellet, és iszok 2 turmixot, akkor majd dagadnak az erek és az izomrostok:D:D

2010. aug. 30. 10:05
 12/34 anonim ***** válasza:
Szerintem majdnem teljesen de igen!
2010. aug. 30. 10:35
 13/34 anonim válasza:

wáááááháháháá :D ecsémm.. na jolvan..

fehérje proteint tartalmaz edzés után közvetlenül kell benyomni mivel a feérje regenerálja az izmokat mivel azok edzés közben sérülnek.. szénhidrát az is kell viszot abból általában keményitő alapu szénhidrátokat ajánlják zsir krumpli.. am meg ehetsz te napii 20 kiló csirkemellet is nem lessz tőle nagyobb karod napi 3gramm szor testjuk kilógramm fehérját és olyan 5gramm szénhidrát szor testjuj kiló ami azt jelenti h ha 50 kilős vagy akk napi 100 gramm fehérje és 250 gramm szénhidrát.. ezeknek csaka felét szabad bevinni turmixal a többit tápolni kell 3 óránként kajálni h a tápanyag folyamatos felszivódásu legyen... egyéb kérdések pm ben

2010. aug. 30. 12:15
 14/34 anonim válasza:
Nem ugyan az a fehérje és a tömegnövelő!! A fehérje az azért van ha valaki nem tud annyi fehérjét bevinni a szervezetébe naponta amennyi szükséges és a fehérje porokat kaja mellet kell bevenni. A tömegnövelő porokban van fehérje és szénhidrát(maltodextrin vagy dextróz=szőlőcukor) és valamelyikben glutamin is van ami segíti a fehérjét beépíteni az izomzatba.Valamelyik tömegnövelő még vitaminokkal is el van látva.
2010. aug. 30. 12:40
 15/34 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy szakértő de ezen jót nevettem:

"fehérje proteint tartalmaz"

Szóval fehérje és a protein nem ugyan az? :D Szerintem annyi, hogy az egyiket angolul írtad. Vagy azt akartad írni hogy:

Fehérjét tehát proteint tartalmaz

vagy:

Fehérje fehérjét tartalmaz :D

2010. aug. 30. 12:53
 16/34 Gyakor ***** válasza:
Látom ide is betaláltak a nagyonokosak:D. A fehérje por magasabb koncentrációban tartalmaz fehérjét, míg a tömegnövelőben rendszerint hozzáadott szénhidrát található. Nem ezekre alapozva kell elkezdeni az egészet, és azt hinni, hogy ezektől fogsz nőni, hanem az étrended dönti el, az, hogy mit, mennyit, hányszor,és mikor eszel nap mint nap. Olvass pár cikket a táplálkozással kapcsolatban mondjuk itt: [link]
2010. aug. 30. 14:54
 17/34 anonim ***** válasza:
11%

Hát aki azt gondolja, hogy a fehérje az ugyan az, mint a protein, az még tanulhat eleget! A fehérje az ami a rendes kajákba van (hús, tej, joghurt, tejcsoki), a protein pedig csak egy fantázianév a laborokban, szintetikus úton előállított tápszerre, ami viszont káros az emberre. Felfújja az izmot, mert telerakják szteroidokkal is, és közbe semmivel sem lesz több ereje a fogyasztónak! Nagy átverés az egész, arra jó hogy a Gyurmagyurik jól nézzenek ki a buliba, de semmi több, még verekedni sem tudnak.

UI.: Elnézést, csak a sok hülyeség láttán agymenésem támadt.

A válasz: Nem ugyanaz, a fehérje porok nagy százalékban tartalmaznak fehérjét(90% tejsavóizolátum-65% tejfehérje).

A tömegnövelők alacsonyabb százalékban tartalmaznak fehérjét (40%-10%) és hozzáadott szénhidrátok vannak bennük, plusz aminosavak, vitaminok, kreatin...

2010. aug. 30. 16:59
 18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 30. 17:10
 19/34 anonim ***** válasza:

"Miért az, hogy szálkásít a fehérje?xD"

[link]

[link]

Csak neked te ostoba, hogy ne maradj az a továbbiakban sem:-)

De ki is emelem neked, mert az xd-zés megy de a szövegértés nem biztos...

Fehérjék

Testépítők esetében, azok esetében, akik izmos testre vágynak azt kell figyelemben tartani, hogy az izomzat aminosavakból épül fel, ezért fehérjedús diétára van szükség. A szálkásító időszakban ezért a versenyző testépítő testsúlykilógrammonként három, akár négy gramm fehérjét is elfogyaszthat naponta (száz kilós embernél ez három-négyszáz gramm napi fehérjét jelent). Az elfogyasztott többlet fehérje antikatabolikus hatású, tehát megóvja az izomzatunkat a diéta alatt is, kevesebb az izomveszteség még a zsírlebontás mellet is.

2010. aug. 30. 17:56
 20/34 A kérdező kommentje:
Szóval ha heti 4-szer edzek, és figyelek hogy mit eszek és iszok fehérje port azért gyorsabban fejlődök 1 fokkal nem?
2010. aug. 30. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!