25 éves lány vagyok. Mennék edzőterembe, de tartok tőle hogy nem tudom használni eleinte a gépeket és megbámulnak ezért?
Hogy menjek be magabiztosan a sok kigyúrt férfi közé? Én olyan kis plöttyedt vagyok, nem tudom mennyire tudom használni a gépeket.
Csak vegyem meg a bérletet és menjek? Nem ciki egyedül?
Azért vannak ott a helyi edzők, hogy mindent megmutassanak, és odafigyeljenek, hogy ne tegyél kárt magadban.
A kigyúrt fiúk is ott kezdték valamikor, ahol te tartasz.
De mehetsz olyan helyre is, ahol csak nők vannak.
Nem ciki egyedül. mindenki egyedül megy, aztán lehet, hogy ott
összeismerkednek, mert sokszor találkoznak.
Legyen önbizalmad. Akik ott dolgoznak a testükön,
saját magukkal vannak elfoglalva.
Ahol én lakom nincs csak külön női edzőterem.
3 van, de mind csordultig csak fiúkkal, vagy ilyen fenékre edző csajokkal, ahogy a képeket látom neten.
Akkor lehet veszek bérletet és elkezdem. Ez van, ciki-nem ciki, majd belejövök.
Eddig csak futottam, de mostmár el szeretnék kezdeni egy kis erősítő edzést is, meg futni se szeretek esőben-hóban-szélben.
Màr ne is haragudj,de szerinted annyira feltünö jelenség leszel,hogy két ismétlés között kiesik az emberek kezéböl a rùd amikor te ott megjelensz?
Szerinted te leszel az elsö nö,az elsö kezdö ,aki elöször lép terembe?
Ezen ne aggódj,mert mindig jönnek kezdök,es senki se azzal foglalkozik,hogy te mit csinàlsz.Feltéve ha nem teszel valami orbitàlis nagy marhaságot,vagy nem csinálsz veszélyes dolgokat,amikkel magadnak esetleg màsnak sérülést okozhatnál.Gondolom nincs szándékod szaltózva közlekedni a teremben,vagy nem fogsz viccböl be.aszni egy kézisólyzozót a tükörbe vagy hasonlók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!