Hol lehet ökölvívást nézni? TV-ben nem igen van .
Figyelt kérdés
Üdv szinte évek óta nem láttam a tv műsorban, hogy valamelyik tv adna box-ot, én nem veszem észre vagy tényleg nem nagyon van már tv-be box meccs ?(bár most a sport tv a múlthéten adott valami USA gálát, de azt is kb 1 hétig ismételgetik) Esetleg nemzetközi szinten sem rendeznek már annyi meccset?2021. aug. 2. 12:27
1/2 anonim válasza:
Pedig TV-ben szokott lenni, a Sport TV szokott adni box eseményeket. Mondjuk általában ezek éjjel vannak. A port.hu-n meg tudod nézni hogy mikor lesz valami. Most én is csak ismétléseket látok az elkövetkező napokban, de nyilván ha több gálát is ismételnek akkor ezeket is leadták élőben valamikor, tehát biztosan lesz még több.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen írtam is a múlt héten volt pár, 2-3 at néztem nappal de ennél jóva több van ki írva, de ezeket már láttam.
2021. aug. 2. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!