Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 24 évesen ökölvívás elkezdés?

24 évesen ökölvívás elkezdés?

Figyelt kérdés

Szerintetek, ha csak ismerkedni szeretnék a sporttal (versenyekre sem mennék, mert minek, csak edzésre) ahhoz hogy állnának az edzők?

Egyszerűen elkezdett érdekelni :D

2021. júl. 18. 11:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok esetleg?
2021. júl. 18. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan menj, pl. én is idősebb koromban kezdtem, és sokat tanultam.
2021. júl. 18. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán, bró, küldjed neki! Hajrá! Jó edzést!
2021. júl. 18. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 évesen kezdtem el anno úszni, ami egy erősen olimpiai sportág, így 12 éves kor fölött az úszóedzők szóba sem állnak veled. Nekem mégis sikerült besírnom magam egy olyan turnusba, ahol a 18 fölötti versenyzőket képezték. Azóta töretlenül járok hetente háromszor, és nem biztos, hogy nem lenne esélyem kvalifikálni a megyei bajnokságra, úgyhogy soha ne gondolj semmit lehetetlennek. Ha nekem összejött 24 évesen az úszás, akkor te nehogy már ne találj olyan boksz klubbot, ahol foglalkoznak felnőtt kezdőkkel.

Keress és találj! Hajrá!

2021. júl. 18. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Amatőr szintem elkezdheted 40 évesen is. Senkit nem fog érdekelni.
2021. júl. 18. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D Igazából csak az bizonytalanít el, hogy rendesen fognak e foglalkozni velem.
2021. júl. 18. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy hobbista edzésen biztosan rendesen, hiszen ott minden társad olyan lesz, aki idősebb korábban kezdte el a sportágat és nincsenek versenyzői ambíciói. Ha valahol azt érzed pár hét elteltével, hogy nem jó a közeg, nem jó az edző, nem foglalkozik veled, nem jó a pedagógiája, nem hat rád a dolog a fejlesztő hatással, akkor lépj le onnan. Egyszerű!
2021. júl. 18. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!