Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek Hamilton bohóckodá...

Szerintetek Hamilton bohóckodása most nekünk jó vagy rossz?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 07:36
 1/9 terminator9000 ***** válasza:
100%
Attól függ kinek szurkolsz, a RedBull nak nem egyértelműen, nekem annyibol jó hogy izgibb lett a mezőny ezzel a rivalizálással
2021. júl. 31. 07:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Én a Gyermekvédelmi törvény kapcsán történt megnyilatkozásaira gondoltam. Annyira nyilvánvalóan buta ez az ember hogy szerintem inkább árt nekünk azzal hogy felszólal a mi oldalunkon... :(
2021. júl. 31. 08:03
 3/9 anonim válasza:
86%
Szerintem meg igen is jó hogy úgymond kiállt az lmbtq emberek mellett.
2021. júl. 31. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem tényező a vergődése.
2021. júl. 31. 11:38
 5/9 anonim válasza:
15%
Ha a mi alatt a magyarokat érted, nem úgy tűnt, hogy mellettünk szólal fel…szerintem pont, hogy ártani akart nekünk mert ő az lmbtq oldalon áll mi meg nem.(hivatalos álláspont szerint)
2021. aug. 1. 07:35
 6/9 anonim válasza:
100%

Te szerinted a magyar emberek és a (magyar) lmbtq emberek, két külön dolog?🤣

2021. aug. 1. 12:48
 7/9 anonim válasza:
100%
Nehéz kérdés. A sport eredetileg - ideális esetben - mentes volt minden politikától, közélettől. Kiment az ember a küzdőtérre, és szabadjára engedte az energiáit. Aztán közönsége is lett, aztán rátelepedett az üzlet is, aztán a politikai üzleti világ is. "Nem lehet rossz az az országvezetés, ami ilyen sikereket produkál!" Aztán már maguk a sportolók is kezdtek közéleti, politikai véleményeket közzétenni. Részben érdekből, részben mert "Bűnösök közt cinkos aki néma!" Közbevetőleg: a pályán ugyan ( Foci, országúti kerékpár, stb.)egymásnak feszülünk, utána viszont még mindig ezer százalékkal közelebb érezzük magunkat az épp legyőzendő sporttárshoz, mint a szurkolóinkhoz. Nem szeretem. Beviszi a pályára is a külső nagy megosztottságot. Konkrétan a melegtörvény miatt ( aminek egyetlen feladata: elterelni a közbeszédet a lopásokról, megmagyarázni, hogy nem az ellopott pénzek utáni ügyészségi nyomozás hiánya miatt nem jön a Brüsszeli pénz, hanem mert .... ) megesett szövegét sem szeretem, de megértem.
2021. aug. 2. 09:41
 8/9 NigelB válasza:
61%

Nem kell összekeverni a kormányt a magyarokkal. Jól hangzik neki, de nem így van. 47% szavazott rájuk, 53 nem. Ez a tény a többi a jogszabályokból jön (a 2/3).

Hamiltonnak háromszor annyi követője van, mint ahányan Magyarországon összesen laknak.

Nem vesz észre e kétbites, hogy mindenki hibás, és hülye a nagyvilágban, csak a tévedhetetlen kormány nem?

Azért lehet hülyíteni a Fidesz szavazókat, mert az sem tűnik fel egyiknek sem, hogy M. Lőrinc NAPONTA annyit keresett, amennyit hülye szavazó és a családja EGÉSZ ÉLETE alatt összesen.

De úgy is mondhatnám, hogy 20 milliót ÓRÁNKÉNT.

Rajta! Lehet rájuk szavazni. Nincs itt baj ugye?

2021. aug. 3. 07:24
 9/9 anonim válasza:

Ne nevess ki, külön dolog. Halmaz a halmazban.

Én három halmazt használtam:

-lmbtq( mindenki nem csak a magyar)

magyar nép( mindenki lmbtq is)

magyar kormány(vagyis a hivatalos álláspont)

Amúgy kezdhettem volna azzal a hozzászólásom, hogy ki az a mi!:)

2021. szept. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!