Menni fog igy heti fel kilo minusz?
58.3 kg vagyok 20 eves no
Szeretnek fogyni legalabb 2-3 kilot tegnp kezdtem el edzeni.
Haspadon edzek. Mellete talajgyakrolatokat csinalok hasra,fenekre,labra
Emelett futni jarok ami 3 km futast jelent
Reggelim:
Energiaital melle egy joreggelt
EBED:
amit eppen fozunk persze kisebb adagba es ha tudom h nagyon hizlal nem eszem
Cukros udito,edesseg,kenyer ezeket egyaltalan nem.fogyasztom
Futas elott 1 oraval vagy ubi salit eszek (ecetesen)
Vagy gyumolcsot vagy eppenseggel egy muzlit
Igy menni fog heti fel kilot leadnom?
Milyen magas vagy? Nem biztos hogy a súlyoddal van gond, esélyesebb hogy inkább az étrended pakolt rád felesleges rétegeket, legalábbis az energiaital-jó reggelt kombóból erre következtetek.
Lehet már nem eszel édességeket, de előtte igen és annak idő kell míg lemegy. Főtt ételről nem nagyon írtál, ami a legfontosabb bevitel lenne, plusz azt írod van hogy még azt is kihagyod, szóval eléggé rendszertelennek tűnik az étkezésed. Ezt egy kicsit rakd össze jobban és ne éhezz.
Azt is lehagytad mennyit mozogsz egy héten, de ha okosan csinálod, akkor sima lehet a heti fél kiló. Ha nem, akkor tényleges fogyásod nem lesz vagy elenyésző és pár hétre rá vissza fog jönni akár a többszöröse.
Sajnos az energiat elhagyni nemtudom..
165cm vagyok
Mindennap fel ora futas fel ora gepezes/talajgyakorlat
Minnel tobb zoldseget es gyumolcsot probalok enni
Tesztat nem eszek.
4# sajnos a nők képesek maguknak bebeszelni, hogy ha elhagyjak rosszul vannak, van ilyen barátnőm ismerős ez a kifogás.
Mondjuk nem egy energiaitalon fog mulni a fogyása. Amúgy meg a koffeinnak is van kaloriaégető hatása.
Kérdező, minőségi kajakat kell enni, ebben van a titok. Lattam már olyan esetet, hogy nagyon leveset evett a no megsem tudott leadni egy dekat sem, aztan tobbet evett tisztabban és egybol megindult. Továbbá felso testre is vegeznek par gyakorlatot, fekvenyomas huzodzkodas ilyesmi. Ja meg nem art tisztaban lenni a hormon szintekkel, mert ha nincs rendben akkor aztan végképp nem fogsz tudni lefogyni.
58 körül van az ideális súlyod, tehát tényleg az étkezéssel volt gond. Ahogy írták, minőségi ételekre koncentrálj, egyél rendesen, mellette annyira kell csak figyelned, hogy a rajtad lévő zsírt "lecseréld" izomra. Ehhez lehet súlyzózni, saját testsúlyos gyakorlatokat is csinálni.
A napi főtt étel legyen meg mindenképp (csak ne legyen zsíros), igyál sok vizet, gyümölcsből sem kell mérhetetlenül sok. Azért érdemes egy legalább fél lábon álló rendszer, mert nem 1 hónapra akarod rendbe tenni magad, hanem tartósan tartani az elért szintet, ahhoz viszont az kell, hogy tudd mit miért csinálsz és így a jövőben is figyelsz majd rá.
Nincs gond a súlyoddal, az maradjon ezen a szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!