Felnőtt korban hogyan tanultál meg görkorizni?
Szeretnék megtanulni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Túl imbolygósnak és magasnak érzem magam, amikor rajtam van(egyszer próbáltam a tesómét, még most vennék sajátot). Arra gondoltam, hogx este az utcába kimennék és ott próbálkoznék, mert olyankor egy autó se jár errefelé, és az aszfalt is jó, nem kátyús). Sisak kell már az elején is, vagy elég, ha már esetleg tudok normálisan menni? Először csak könyök- és térdvédőt vennék.
Inkább olyanoktól várom a választ, akik nem gyerekként tanultak meg.
#3 hány évesen tanultad meg?
Miért nehezebb sötétben? Nem teljes sötétségre gondoltam, 20 körül este, akkor még nincs besötétedve teljesen, a lámpák is világítanak, viszont már nincs forgalom az utcában.
Sikerült megtanulni azóta? :)
Én most próbálkozok. 35 felett. Elég vicces, eddig 3x próbáltam fél, egy órát és 2x estem el. Minden alkalommal kicsit jobban megy.
ááá dehogy :) de fejben mindig készülök rá :) csak venni kellene már egy görkorit végre, anélkül nehéz lesz :D
Én is 35 felett vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!