Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Felnőtt korban hogyan tanultál...

Felnőtt korban hogyan tanultál meg görkorizni?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Túl imbolygósnak és magasnak érzem magam, amikor rajtam van(egyszer próbáltam a tesómét, még most vennék sajátot). Arra gondoltam, hogx este az utcába kimennék és ott próbálkoznék, mert olyankor egy autó se jár errefelé, és az aszfalt is jó, nem kátyús). Sisak kell már az elején is, vagy elég, ha már esetleg tudok normálisan menni? Először csak könyök- és térdvédőt vennék.

Inkább olyanoktól várom a választ, akik nem gyerekként tanultak meg.

2021. júl. 18. 07:29
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha tudsz jégkorizni, akkor sima ügy. Ha nem, akkor először azt tanuld meg, utána már nem lesz gond. Persze ehhez még szűk fél évet várnod kell, mert jégkorizni csak télen lehet (vagy egy valag pénz az egész éves jégpálya, azt csak versenysportolók szokták).
2021. júl. 18. 08:27
 2/10 A kérdező kommentje:
nem tudom egyiket sem sajnos
2021. júl. 18. 08:56
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Sotetbe nehezebb szerintem. En sose hasznaltam vedofelszerelest. En hamar belejottem. Gondolom emberfuggo.
2021. júl. 18. 09:13
 4/10 A kérdező kommentje:

#3 hány évesen tanultad meg?

Miért nehezebb sötétben? Nem teljes sötétségre gondoltam, 20 körül este, akkor még nincs besötétedve teljesen, a lámpák is világítanak, viszont már nincs forgalom az utcában.

2021. júl. 18. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Állati vicces volt, mit mondjak! Kb. 40 éves voltam. Könyök, térd védőt használtam, de kellett volna egy popsivédő is. Először bent a ház mellett a járdán meg a terasz korlátba kapaszkodva próbáltam az összegabalyodott lábaimat összeszedni. Már egy ideje kijârtunk a gyerekekkel az utcára, mikor az egyik barátnőm megjegyezte, hogy ő is tud, de mivel a két kezével keresi a kenyerét, nem korizik. Mert ha eltöri valamilyét, nem tud pénzt keresni. Azóta nem volt a lábamon görkori.
2021. júl. 18. 09:55
 6/10 A kérdező kommentje:
én is attól tartok, hogy valami nagyobb sérülést összeszedek, meg alapból félek is az eséstől
2021. júl. 18. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
5 vagyok. Hát ez az! Mind kenyérkeresők vagyunk! Nem vagyok az a feladós típus meg már kezdtem élvezni a korizást, de ez ütős érv volt.
2021. júl. 18. 10:07
 8/10 anonim válasza:

Sikerült megtanulni azóta? :)

Én most próbálkozok. 35 felett. Elég vicces, eddig 3x próbáltam fél, egy órát és 2x estem el. Minden alkalommal kicsit jobban megy.

2022. máj. 11. 02:01
 9/10 A kérdező kommentje:

ááá dehogy :) de fejben mindig készülök rá :) csak venni kellene már egy görkorit végre, anélkül nehéz lesz :D

Én is 35 felett vagyok :)

2022. máj. 12. 14:19
 10/10 anonim válasza:
Én marketplacen vettem egy (alig) használtat.
2022. máj. 12. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!