Debreceniek! Ismertek valami helyet, ahol tudnánk görkorizni?
Barátnőmmel kollégisták vagyunk, és nem ismerjük annyira a várost.
Olyan helyet keresnénk elsősorban, ahol nagy a betonplacc, és nincs nagy forgalom.
Esetleg üres parkoló, ami nem össze-vissza lejt, hanem csak egy irányba. Illetve tudom, hogy vannak ilyen nyilvános foci/kosárpályák, de amiket láttam, ott elég rossz, repedezett a beton.
Mivel lenne egy-egy táska nálunk, mert vinnénk pár cuccot a korin kívül, így ezt szeretnénk letenni valahova, és ezért lenne jobb pl egy részben, vagy egészben üres parkoló.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Most május van. Ha kolisok vagytok akkor minimum 8-9 hónapja a városban laktok. Ennyi idő alatt nem tudtál találni egy parkolót? Amúgy ki az a hülye aki parkolóban akar korizni? Ha nem akarod letenni a táskát akkor (SOKKOLÓ LESZ), ne vigyél magaddal.
Nagyerdőről hallottál már? Istenem, ilyenkor tartom égőnek, hogy itt lakok.
A MODEM előtti téren szoktak deszkázni, görkorizni. Meg van jó pár kézilabda, kispályás foci-pálya is.
De őszre kész lesz nektek egy spéci pálya a Tócó-völgyben!
Köszönöm ezt a baromira hasznos, és kedves választ..
A 8-9 hónap fogalmam sincs, hogy honnan jött, mivel maximum 3 hónapot tudtunk volna eddig idén a koliban lenni a vírus miatt.
(+ elhúzódott a felújítás, ami miatt szeptember harmadik hetében tudtunk csak beköltözni.) Emellett mire beköltöztünk, kitalálták, hogy hibrid oktatásban leszünk, azaz minden második héten leszünk csak a suliban. Összesen 5 HETET töltöttem idén a koliban... (Még mielőtt számolgatnál, szólok, hogy nem tudtam minden héten menni suliba, mert voltam beteg is.)
Úgyhogy nem, nem volt eddig erre időnk.
Megmondom, eddig ezen nem is gondolkoztunk, csak jött a jó idő, és múlthéten beszéltük, hogy kéne valahova menni korizni.
Miért parkolóban?
Jártál már valaha jégkoripályán? Vagy legalább láttál már ilyet? Szerinted ott mi a francot csinálnak az emberek? Egy pályán mozognak.
Ennek felelne meg egy parkoló...
Továbbá azért, mert mondjuk nagyobb körívben csak ott van hely koszorúzni, illetve hogy gyakoroljak pár, görkorin is kivitelezhető ugrást... (régebben műkorcsolyáztam)
Egy keskeny úton nem tudok.
Képzeld, létezik olyan, hogy "inline figure skating"
Innivalót muszály vigyünk, egy kis elsősegély doboz pedig sosem árt, mert volt hogy már kellett.(<--Mint írtam, nem csak úgy gurulok, hanem ugrok, stb..) Meg mondjuk a görkorit sem cipelném át a kezemben a fél városon át.
Ilyenkor eléggé sajnálom, hogy tényleg vannak ilyen bunkó parasztok, mint Te,hogy minden gondolkozás nélkül írsz, szándékosan bántva a másikat, és lekicsinyítve őt.
Előző kommentemet az első válaszadónak szántam.
Kedves Második, neked pedig köszönöm a normális választ!
Fitnessz görkori.
Köszönöm az új válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!