Szerintetek Wéber Gábor kinek szurkol a Forma1-ben?
"...néhány éve lehet még páran emlékeztek, hogy összevesztek egy Boxutca poszt alatt az emberek, hogy kinek drukkol jobban Wéber és Szujó...Ferrari vagy Mercedes...Vettel vagy Hamilton..."
Néhány éve? :D Minden versennyel kapcsolatos Facebook poszt alatt ez megy, hogy néhány idióta odaírja, hogy milyen szemetek a kommentátorok, mert ennek meg annak szurkolnak. Nem tűnik fel nekik, hogy általában mindig a győztest méltatják vagy, aki éppen jobban teljesített. Én Rosberg, aztán pedig Vettel szurkoló voltam, de sosem éreztem, hogy valakit jobban kedvelnének.
Nos ez nem kérdés, van egy pár kihívója, ettől függetlenül ő most a bajnok 7x ráadásul, bár őszintén szólva én nem gondolom alapból azt, hogy máshogy kezelné, csak mivel ő van a központban, ezért máshogy említi.
#11 Na igen, ez így igaz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!