Szerintetek Wéber Gábor kinek szurkol a Forma1-ben?
Szakmai dolgokban nagyon nincs képben főleg a technikai dolgokkal. Megnála alap hogy minden amit ő mond az szentírás ha valamit a segédkommentátor mond az csak hülyeség lehet ésarra se méltatja hogy reagáljon rá inkább mondja tovább a saját baromságait. Palik Laca 2.0
Én csak egy mezei Forma-1 kedvelő vagyok, ennyi.
Szerinted dilettáns a csávó, szerintem egyáltalán nem. Hol a gond?
Az a baj, hogy a sok egyetemi oktatói munka és egyebek alapján nem úgy tűnik, mint egy dilettáns.
Kinek szurkol? Inkább minek: Annak szurkol, hogy egy jó verseny legyen, sem többnek, sem kevesebbnek!
3-as
Hamilton emberileg megkérdőjelezhető ez tény és az is tény, hogy a Mercedes is nagyban benne van a sikereiben, na de hát hogy beszéljen egy olyan emberről, aki jelenleg a TOP pilóta és 7x bajnok?
UI: Mondom nektek emberek, néhány éve lehet még páran emlékeztek, hogy összevesztek egy Boxutca poszt alatt az emberek, hogy kinek drukkol jobban Wéber és Szujó...Ferrari vagy Mercedes...Vettel vagy Hamilton és egymást oltogatták a rajongók, hogy "hát te nem emlékszel, amikor ezt mondta?" Szóval tény, hogy ha alapból ellenszenves neked Wéber, mert csak, függetlenül emberi és tudásbéli hozzáállásától, akkor simán hamarabb el fogod hinni a negatívat és belelátni valamit, ami ott sincs.
"na de hát hogy beszéljen egy olyan emberről, aki jelenleg a TOP pilóta és 7x bajnok?"
Azonos technikával Verstappen és Russel is szarrá verné azt a top pilótát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!