Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek Wéber Gábor kinek...

Szerintetek Wéber Gábor kinek szurkol a Forma1-ben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 18:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
Passz. De egy irritáló dilettáns gyökér az biztos. Palik Laca leggázabb időszakát idézi, mind stílusban, mind hozzáértésben.
2021. júl. 17. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
#1-es, írnál példát, hogy miért tartod a Wébert dilettánsnak?
2021. júl. 17. 19:38
 3/16 qkker1 ***** válasza:
23%
Hamiltonnak egyértelműen, egyfolytában úgy beszél róla, mint egy istenről!
2021. júl. 17. 19:40
 4/16 anonim ***** válasza:
16%

Szakmai dolgokban nagyon nincs képben főleg a technikai dolgokkal. Megnála alap hogy minden amit ő mond az szentírás ha valamit a segédkommentátor mond az csak hülyeség lehet ésarra se méltatja hogy reagáljon rá inkább mondja tovább a saját baromságait. Palik Laca 2.0

2021. júl. 17. 19:47
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Én pont fordítva látom, a mai közvetítésnél is igazodott a segédkommentátor véleményéhez, szakmailag pedig nagyon profi meglátásai vannak, elsőre látja, amihez nekünk 3-szori ismétlés kell. Látszik, hogy van autóversenyző múltja.
2021. júl. 17. 19:54
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Én csak egy mezei Forma-1 kedvelő vagyok, ennyi.

Szerinted dilettáns a csávó, szerintem egyáltalán nem. Hol a gond?

2021. júl. 17. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
#7 Ne állj le vele vitázni. Egy címeres gyökér, elég jól ismert ezen a fórumon, nemrégiben konkrétan arról írt ki kérdést, hogy mikor cserélik már le Wéber Gábor, mert mekkora sz*r. És aki nem értett egyet (azaz kb. minden felhasználó), azok mögé egytől egyig W.G.-t képzelte akkor is, ahogy most is.
2021. júl. 17. 20:08
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogy a sok egyetemi oktatói munka és egyebek alapján nem úgy tűnik, mint egy dilettáns.

Kinek szurkol? Inkább minek: Annak szurkol, hogy egy jó verseny legyen, sem többnek, sem kevesebbnek!

3-as

Hamilton emberileg megkérdőjelezhető ez tény és az is tény, hogy a Mercedes is nagyban benne van a sikereiben, na de hát hogy beszéljen egy olyan emberről, aki jelenleg a TOP pilóta és 7x bajnok?

UI: Mondom nektek emberek, néhány éve lehet még páran emlékeztek, hogy összevesztek egy Boxutca poszt alatt az emberek, hogy kinek drukkol jobban Wéber és Szujó...Ferrari vagy Mercedes...Vettel vagy Hamilton és egymást oltogatták a rajongók, hogy "hát te nem emlékszel, amikor ezt mondta?" Szóval tény, hogy ha alapból ellenszenves neked Wéber, mert csak, függetlenül emberi és tudásbéli hozzáállásától, akkor simán hamarabb el fogod hinni a negatívat és belelátni valamit, ami ott sincs.

2021. júl. 17. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
#9-es, bocs, ezt nem tudtam. :-) A sport fórumot csak az utóbbi pár hónapban kezdtem el olvasgatni.
2021. júl. 17. 20:09
 10/16 qkker1 ***** válasza:

"na de hát hogy beszéljen egy olyan emberről, aki jelenleg a TOP pilóta és 7x bajnok?"

Azonos technikával Verstappen és Russel is szarrá verné azt a top pilótát!

2021. júl. 18. 07:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!