Miért nincs energiám? Mit csináljak, hogy legyen?
Az utóbbi 2-3 hétben úgy érzem semmi energiám nincs az edzéshez, a motivációm is csökkent, de úgy érzem az energiával van a legnagyob probléma. Mindent ugyanúgy csinálok, ugyanúgy eszek, alszok, mint eddig, nem vagyok stresszesebb sem, de mégis úgy érzem, hogy kb vonszolnom kell magam ahhoz is, hogy egyik szobából eljussak a másikba, mintha minden testrészem háromszor olyan nehéz lenne, mint eddig.
Akárhányszor nekiálltam volna edzeni, vagy befejeztem a közepénél, mett megterhelő volt, vagy végigszenvedtem, és borzalmasan esett. Miért lehet ez? Mit csináljak, hogy elmúljon? Vagy csak erőltessem magamra az edzést, és egy idő után majd újra visszatér az energiám? (Egyébként nem állok menstruáció előtt/közben sem, a ciklusom szerint épp most kellene a legtöbb energiával rendelkeznem)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!