Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Félek ha enné tobbet eszem...

Félek ha enné tobbet eszem nem fogyok . Hogy csináljam hogy ugyan ennyi ch -t egyek de kozben legyen energiám? És még így is heti fel kg a fogyásom

Figyelt kérdés

Én mostanában nagyon levettem a ch -mat. A fogyókúrában ma is 10 g ch volt de van mikor 6ch És így a kalóriám is kb 700 kcal és mostanában energiám sincs tornázni ,meg fáradékony is vagyok .le írom. Ma is mit ettem hogy erről mi a véleményetek hogy ennem kéne e még vagy mást kene ennem de legtöbbször tojást eszem

Reggeli- 2 tojás kevés kókusz olajon sütve

Ebéd -170 g saláta főzelék Liszt nélkül keményítővel helyettesítve és cukor nélkül, rá 30 g pörkölt ebben benne van a hús is

Vacsi-4 tojás benne 4 szelet szalámi De mikróban sütve és 30 g cékla

#kalória #CH #fogxás
2020. ápr. 21. 00:27
 1/9 anonim válasza:
100%
Fiú vagy lány? kor? súly? 700 kalória lókaki. Mennyiről vetted le? Ha hirtelen csökkented az gáz, szépen folyamatosan kell. Emellé mennyit mozogsz?
2020. ápr. 21. 01:08
 2/9 A kérdező kommentje:

72 rőr 63kg

173cm mAgas

20 éves nő vagyok

2020. ápr. 21. 01:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Edigg ettem 30 g szénhidrátot

De kalória mindig 1200 volt

2020. ápr. 21. 01:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Heti 3x 30 p hit edzés
2020. ápr. 21. 01:12
 5/9 anonim ***** válasza:
99%
Amit csinálsz a kórházig jutsz el, tudom, én megcsináltam. Rendben van a súlyod, menj fel 1500kcal 100főlé ch-val, és kezdj el pár hét múlva (ha megerősödsz) kardiózni. Azonkívül sürgősen csináltass egy vérképet vassal!
2020. ápr. 21. 02:19
 6/9 anonim ***** válasza:
97%

Persze, hogy nincs energiád, amikor éhezel. 700 kalória? Egy felnőtt nőnek?

Minimum 1200-at kéne. De az a minimum. Még az se jó hosszú távon. És ha edzel, akkor viszont még többet.

Egyébként a magasságod, súlyod alapján nem is kéne fogynod. Pláne nem ilyen drasztikusan.

Egyél rendesen és akkor lesz energiád sportolni, ha formásodni akarsz.

2020. ápr. 21. 09:19
 7/9 DnPlymn ***** válasza:
100%

Ülőmunkával, heti 3 edzéssel kb. ennyi tápanyagra lenne szüksége a szervezetednek, hogy ha 60 kg célsúllyal és szálkásítással számolok.

Szükséges kalória (kcal) 1716,00

Szükséges fehérje (g) 120,00

Szükséges zsír (g) 28,60

Szükséges szénhidrát (g) 244,65

(Ez nem biztos, hogy pont jó arány számodra, de kezdetnek jó és később lehet reszelgetni)

Miért kínzod magad nem megfelelő táplálkozással? Szó szerint éhezteted a szervezeted és arra kényszeríted, hogy tartalékoljon. Így a feleslegesnek vélt izmokat lebontja. Ha ezt tovább folytatod, akkor napról napra gyengébb leszel fizikailag és szellemileg is.

Egyél rendesen és iktass be erősítő gyakorlatikat is! Hidd el, megéri. :)

28f

2020. ápr. 21. 09:41
 8/9 anonim válasza:
100%
Így van! Kizsigereled a szervezeted! És csak a visszájára fog fordulni, hidd el. A szevrezetünk nem hülye, egy idő után bekapcsol pánik módba. Növeld a kaját, mozogj többet ha kell. És fogyj lassabban! Hetente fél kiló minusz a te arányaidnál már baromi jó!
2020. ápr. 21. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért csökkentetted le ennyire a szénhidrátot. 30 g alatt az már ketogén szint, de abban az étrendben a zsír adja az energia túlnyomó részét, normál fehérjebevitel mellett. Amit csinálsz, az nagyon egészségtelen.

Heti fél kiló fogyás teljesen normális, főleg úgy, hogy alig lehet rajtad felesleg. De ennek a fél kilónak egy része bizonyára izom, mert nagyon kevés fehérjét viszel be (1 tojás kb. 5-6 g, a többi elenyésző).

Én szénhidrátszegény (low carb) étrenden kb. 100 g ch-val, 1400-1600 kcal mellett fogytam le. Nálad alacsonyabb és idősebb nő vagyok és 53 kg. 100 g ch-ba már egy csomó zöldség belefér, nem ilyen 30 g-os adagok (napi kb. fél kg zöldséget eszek általában). Húsból nálam egy ebédre való adag 200 g.

2020. ápr. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!