Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minek veszik az emberek a...

Minek veszik az emberek a táplálékkiegészítő porokat a normális táplálkozás helyett?

Figyelt kérdés
Normálisan, egészségesen táplálkozni olcsó és könnyű. Mi a fenének veszik az emberek akkor mégis ezeket a szörnyű bödönös porokat?
2021. júl. 6. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Ott a probléma, hogy nem tudják valójában mennyi fehérjére van szükségük, ezért veszik feleslegesen a fehérje porokat. Mindegy milyen régóta edzel, akkor sincs rá szükséged, legalábbis akkor, ha naturál vagy.

Kérdező:

Azért nem beszélnek róla, mert baromi nagy iparág van mögötte, a kapitalizmusnak meg az a lényege, hogy az emberek költsenek, így lesz az államnak is bevétele.

2021. júl. 6. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

"Mindegy milyen régóta edzel, akkor sincs rá szükséged, legalábbis akkor, ha naturál vagy."

Nem mindegy, én például rendszeresen edzek, boxolok, és nem tudnék annyi rántotthúst meg sült oldalast enni, amennyiben elég fehérje van ahhoz, hogy vissza tudjam építeni a szétbarmolt izomzatom. Ha nem is minden edzés után, de szoktam inni heti pár fehérje port, ami így hónapokig kitart konkrétan. Plusz extrán szedek magnéziumot és multivitamint, ugyanis azokból sem elég az a mennyiség, amennyi 1 almában van.

Én sokkal nagyobb gondnak tartom azt, hogy az emberek agya ki van mosva, hogy nem kellenek vitaminok meg bőven elég csak enni parasztban, odafigyelés nélkül, mert úgyis megkap mindent a szervezet. Igen, ha irodai munkás vagy, akinek a napi mozgása, hogy beszáll meg kiszáll a kocsiból, ezt 2x, mert munkába megy, aztán haza. Ilyen szervezetnek persze, hogy nem kell szinte semmi, de aki rendszeresen edz és terheli a testét, mint az állat, annak mindenből sokkal több kell, amit egyszerűen nem lehet tisztán étellel pótolni, mert egész nap ehetnék, mint egy panda.

Szóval igen, tessék tisztában lenni a valósággal, tudományos oldalával a dolognak és akkor rájössz, hogy nem hülyeség a fehérje por. Persze ahogy itt a kérdező meg pár kommentelő vázolta, hogy valaki azt eszi pörkölt HELYETT, az nem ért hozzá, nem helyette kell, hanem MELLETTE.

Jó étvágyat és edzést mindenkinek! :)

2021. júl. 6. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy nem szoktak főzni, étrendet csinálni.

És bedől a marketingnek...

2021. júl. 7. 01:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!