Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minek veszik az emberek a...

Minek veszik az emberek a táplálékkiegészítő porokat a normális táplálkozás helyett?

Figyelt kérdés
Normálisan, egészségesen táplálkozni olcsó és könnyű. Mi a fenének veszik az emberek akkor mégis ezeket a szörnyű bödönös porokat?
2021. júl. 6. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
na ez nagyon jó kérdés
2021. júl. 6. 11:59
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Mert buták, megtéveszti őket a marketing és gyors eredményt akarnak. Aztán meg sírnak, hogy milyen szar ez az ország, hogy ilyen keveset keresnek. Ebben persze van némi igazság, csak azt a kevés pénzt nem baromságokra kéne költeni.
2021. júl. 6. 12:06
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
egyetértek a #2-vel.
2021. júl. 6. 12:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Teljesen egyetértek veletek.

Szerintem is rendkívül buták, képzetlenek az emberek. Alapvető biológiával, élettannal sincsenek tisztában. Nem vezet ez jó irányba, de senki nem tesz ellene semmit, sőt beszélni se lehet róla...

2021. júl. 6. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Ráadásul nagyon drágák is,mégis veszik őket. Valamelyik nap néztem a a neten,elképesztő árak vannak.Nem tudom ki tudja ezt magának megengedni havonta.
2021. júl. 6. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Most akkor nem jók a kiegészítők, vagy inkább az a gond hogy az átlag magyarnak túl drága? Mert a kettő nem ugyanaz.

Aki szerint megfizethetetlen aranyárban mérik a kiegeket, annak azért a tiszta étkezés sem filléres tétel. Nekem személy szerint tele van a makkom már a sok videóval amiket a 69 kg-ra leszálkásított youtuber fittnes személyi edző tanácsadók csinálnak arról, hogy nekik napi 1000 forintokból megvan a kaja a kis 1700 kalóriás étrendjükkel. Csak tovább már nem látnak, hogy bizonyos tömeg felett már nem biztos hogy a napi 4500-5000 kalória fixen fél éven keresztül minden nap le fog csúszni.

Kérdező

Miért buta az az ember, akinek szüksége van fehérjére, mert nem tudja minden nap bevinni fixen kajából? (nem mindenki 3 hónapja edz, és hidegen 71kg). Arról nem is beszélve hogy rengeteg kaja van amit fehérjeporral tudsz feldobni. Pl zabpelyhes reggelig. Ahogy gondolom az is hülye, aki kreatint használ. Miért vezet rossz irányba? Miért kéne tenni ez ellen? Miért nem lehet beszélni róla?

De legfőképpen téged miért érdekel hogy más mit rendel magának pl gymbeamről?

2021. júl. 6. 13:02
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
6: nem gyúrósmarcikról volt szó, hanem átlagemberekről!
2021. júl. 6. 13:14
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
@ReactioN: kész, pont.
2021. júl. 6. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

7

Szerintem alapvetően sok kiegészítő van, ami egy hobbigyúrósnak is jól jön.

Csak valamiért ebben a témában ellepi a lila gőz az emberek agyát és egyből a "dzsámbóra" asszociálnak

Egy normálisabb multivitaminnal + c + d vitaminnal, fehérjével, kreatinnal nem lő mellé senki.

Mostanában a fehérje port is divat lett szarrá fikázni. Egyrészt szerintem sok kajába bele lehet illeszteni. Nagyon sok embernek szinte alap a reggeli fehérje + zabpehely esetleg banánnal (a napi ch függvényében). Én fehérjés palacsintához is szoktam használni. Nagyon sok ember van, aki hajnalban kel és megy melóba, nem biztos hogy fél 5kor egy komplex étkezéssel akar kezdeni valaki.

Szeritnem az árával sincs komolyabb probléma, csak az emberek nem képesek 2021-ben felfogni, hogy ne egy cég nevet vegyenek, meg ne 500 grammos tasakokkal bohóckodjanak, hanem óriási kiszerelésben vegyék meg egyszer, ha lehet azt is leakciózva.

A hatásról meg annyit, hogy ezek táplálék KIEGÉSZÍTŐK továbbra is. Egy napi étkezés kis szeletét kell, hogy kitegyék.

De mint mondtam 6os válaszomban is egyébként, idővel ahogy nősz, úgy nő majd a napi kcal, fehérje, ch, zsír igényed is. Erre rá tudsz tenni egy lapáttal ha gyors anyagcserés vagy, és még aktív életet is élsz pl: fizikai meló.

10/13 anonim ***** válasza:
45%

Soknak nincs ideje fozogetni minden edzes utan 30 - 45 percet, hulla faradtan melo utan meg edzes utan este 8 - 9 korul, ugy hogy meg semmit nem csinaltak.

Ezert jobb egy kis port venni ami tartalmazza az izomepiteshez szukseges dolgokat, majd benyomni egy kisebb szendvicset ami meg tele van vitaminnal mondjuk.

Szerintem.

1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!