Akik "fizikai" munkát végeznek, hogyan edzenek mellette?
Minden akarat kérdése.
Kevesebbet tudunk edzeni.
Amikor 12eztem a gyárban, akkor percre kiszamoltam az időmet (alvás 7ora maradt 4ora edzeni és főzni + 2*fel óra elkészülni és bemenni a gyárba) edzés 1-masfeo óra alatt megvolt, főzés szintén persze az apróságokat, a nagyot mindig a szabadokon megcsinaltam előre.
Kevés idő van regenerálódni, de főként jarkalos meló volt, és elég könnyű fizikai, de mégis talpalas futkosas volt, a labedzes az mindig rovid volt, nem volt intenzív, hogy ne legyen annyira rossz másnap. A felsotestet is ketté osztottam (push pull leg) és 2-3 gyakorlatot csináltam mindenre, ha nem bírtam, akkor egyegy gyakorlatot kivettem. Nehezen, de elszántság kérdése. Főleg ejjelesbe volt rossz, mert akkor meló előtt mentem és onnan melóba, az ejjeleseknel azért volt hogy kihagytam egy egy edzést vagy tovább toltam a pihit. 4nap meló 4 nap szabad felosztas volt szóval mikor szabadokra esett akkor megkuldtem, amikor meló volt akkor lazábban.
Amikor 8 órát dolgoztam akkor könnyű volt. Ugye 10 orat vitt a meló (egy ora volt az ut) akkor ugye felszabadult 3 óra,mivel kevesebb órát kellett dolgozni igy az edzest is jobban megtudtam tolni. Es az idot sem kellett annyira szamolgatni.
Én kajafutár vagyok, minden reggel saját testsúlyost végzek, fél óra ennyit tudok ennyire telik az erőmből. Aztán 12 órában futárkodok.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!