Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Marathon. Hogy kell elkezdeni...

Marathon. Hogy kell elkezdeni az edzés? Mennyit kell edzeni? És hogyan néz ki egy ilyen verseny?

Figyelt kérdés
Én régóta szeretek futni, de csak 4 hónapja kezdtem el rendszeresen futni meg kondiba is járok, sportos alkat vagyok. És 6 évig rendszeresen túráztam ,akkor hallotam először a Marathon futásról nekem nagyon tetszik ez a sport szeretnék én is hosszútávfutó lenni.
2010. aug. 25. 17:29
 1/2 anonim válasza:
0%

először is vegyél jó sok csokit

azt edd meg

süss sütemény azt is fald be

és vegyél még több csokit

nézz sok tévét és egyél közben csokit, cukorkát, chipset, tortát és mindenféle süteményt

ezt kb. egy hétig kell csinálni ha következő hét egyszerűbb lesz

menj el a mekibe vegyél Jó sok dupla burgert, sültkrumplit és tömd be.

a harmadik héten jöhet a kínai, a spagetti a lasagne, főtttészták, krumpli.

a negyedik héten ezeket vegyítsd és jól oszd be.

Ez egy hónapos edzés. Ha ezt hónapokig csinálod akkor nagyon jó formában leszel. Fitt, egészséges és ami kell. Hidd el ha szigorúan ezt követed akkor a Marathon nem fog gondot okozni. Te leszel az első...

HÁTULRÓL!

2010. aug. 25. 17:38
 2/2 anonim válasza:
az elottem iro rosszindulatu.A kerdezonek uzenem:A valasz engem is erdekelne.Van tobb edzesterv pl az edzesonline.hu-. kezdoknek, haladoknak,en egyenlore 12 km-t futok, nem idore,egyszeruen kedvtelesbol, viszont az en celom is a maraton lefutasa.Ha vannak fejlemenyek a tervedrol, irjal privatban,szivesen veszem.
2011. jún. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!