Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Képes leszek a “nulláról”...

Képes leszek a “nulláról” elérni az 5km-rt kevesebb mint 15 perc alatt lefutni?

Figyelt kérdés

Az a célom hogy minél hamarabb (max nyár végére) lefussam az 5km-t nagyon max 15 perc alatt. Ráadásul fogadtam is egy barimmal mert szerinte nem lennék képes rá és ez őszintén szólva mégjobban hajt.

Szóval akinek van tanácsa, tippje, segítséget meg véleményt tudna adni (kérlek kultúrált legyen) azt nagyon de nagyon megköszönném!

20/L

2021. jún. 9. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

6:

Ha tényleg teljesen kezdő vagy, nyár végéig a 20 perc is irreális. Bár mondom, előbb fuss egy felmérőt, mert nem tudni ténylegesen honnan indulsz. Így látatlanban 25 percet találok ennyi felkészülési idővel kezdő fiatal nőnél reálisnak. De az is csak akkor, ha tényleg konzekvensen edzel addig, és persze ez alatt azt értem, hogy fokozatosan, tehát nem első héten mindent bele, aztán sérülés.

2021. jún. 10. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Irreális cél.
2021. jún. 10. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk én több mint 2x annyi idős vagyok mint te, de egy évbe telt, hogy menjen az 5 km 30 perc alatt... viszont korábban soha nem futottam.
2021. jún. 10. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Kitarto es megfelelo edzéssel 5percet futhatsz kmenkent. Szal 25perc realis.

A 20perchez is evek kellenek. Az a 4 perces km az nagyon kemeny kezdokent.

2021. jún. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!