Nekem való a krav maga, ha béna vagyok sportokban?
Nagyon tetszik, érdekel is, de eddig bármilyen sportot kipróbáltam életemben (nem csak küzdősport), mindegyiknél lassabban tanultam mint a többiek és sose éreztem rá a mozdulatsorokra. Leutánozni próbáltam őket, de sose rutinból mozogtam. Sokszor kinevettek emiatt, mindegyik sportban béna voltam.
Felnőttként érdemes így belevágni a krav magába?
Az kamaszkori sportokat egyébként sosem a kudarcok miatt fejeztem be, hanem mert folyton kinevettek és kiabált velem az edző amiért lassan fogtam fel a dolgokat.
Úgy érzem a krav segíthet ezen problémám leküzdésében is, jobb lenne a reflexem és a reakcióidőm.
Én 5 éve Krav Magázom és azt kell mondjam a Civil Krav Maga nagyon jó, tehát egyszerűek, de hatásosak a mozdulatok, alap civil képzésen, nem lesz semmi bonyolult, bár ez az egyzőtöl függ, nem kell egyébként semmit tudás hozzá, azt ott megszerzed
Kitartás, és gyorsaság, ha ezek megvannak nagyon élvezhető egy Sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!